Szellemi elnyomás?

2018. augusztus 12. 16:42

Ne beszéljen szellemi elnyomásról az, aki évek óta agymosó propagandához asszisztál.

2018. augusztus 12. 16:42
DK
OS-MTI

„A magyar kulturális önrendelkezési igény kiemelt fontosságáról beszélt a Kurultáj – Magyar Törzsi Gyűlésen Kövér László. Az országgyűlés elnöke szerint »akinek meg akarják szállni a területeit, annak először a tudatát igyekeznek megszállni« utalt a fideszes toposzra, miszerint a liberális erők el akarják nyomni a magyar öntudatot, illetve – ahogyan fogalmazott – »az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik.« 

A Demokratikus Koalíció szerint több mint vicces, ahogy Kövér László aggódik a kulturális önrendelkezés, a szellemi szabadság és a tudat megszállása miatt, miközben évek óta aktívan részt vesz a Fidesz agymosó propagandájában. Pont ők, a jelenleg hatalmon levő hajdani kollégista brigád az, akik tűzzel-vassal irtják az egyéni gondolatokat és a sokszínűséget. A DK felhívja Kövér László figyelmét: ha ennyire aggódik az egészséges magyar néplélekért, sürgősen köszönjön el a közélettől, és vigye a barátait is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. augusztus 13. 13:32
Meleg van, nagyon! Szerencsétlen flótások vagytok, azok is maradtok!
puszika
2018. augusztus 12. 19:05
Mi van szájtátiak,nem tetszik a rendszer? Nyerjetek választást!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!