Kik is a liberálisok?

2018. július 30. 18:56

A liberálisok még nem segítettek senkin.

2018. július 30. 18:56
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Rohadt pocsék lehet liberálisnak lenni, minden rossz velük történik. Vagy még hazudósak is. A valóságismeretünk alapján szerintem nyugodtan maradhatunk ebben.

És végül, hogy ne lehessen a szokásos, érzéketlenség vádat bevetni ellenünk: Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora feladat beteg hozzátartozót otthon ápolni éveken, egy életen át. Tisztában vagyunk vele, hogy ezt a munkát a magyar állam jelenleg nem ismeri el. Támogatunk minden olyan törekvést, amely ennek a helyzetnek a rendezését segíti. De nézzétek meg, kivel mentek ki tüntetni. A liberálisok még nem segítettek senkin. Csak saját magukon. Hála istennek mostanában már magukon sem. Nem ti szorultok rájuk, a liberálisok szorulnak rátok, a nektek járó figyelmet és részvétet akarják csak ellopni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2018. július 30. 22:36
Paranoid Android Ha tudnád ,hogy a 2. v.háború utáni aranykort nyugaton a liberalizmusnak köszönhetik nem írogatnál ilyeneket. Ha tudnád,hogy Kossuth,Deák, liberálisok voltak és azt ha tudnád, hogy a személy szabadságát,a törvény előtti egyenlőséget az eszmék,személyek szabad mozgását mind mind a liberalizmusnak köszönheted akkor le se ültél volna a gép mellé(ha csak nem pénzt kapsz a munkádért) . Te biztos ezeket nem tudod mert a TV 1-en ilyen gondolatokat nem találsz.Ha ez a hányadék libsi eszme nem lett volna még mindég egy földesúr falujában élnél röghöz kötötten és örülnél ha a nagyúr csak kicsit huzat deresre. Azért kereszténynek se olyan jó lehet most az országba. Jézus biztos egyetért azzal,hogy akinek nagy a fizetése annak a gyereke több pénzt kap az államtól mint aki csak közmunkán van. Jézus biztos tapsolna annak,hogy mindenkinek az értékét a megszerzett vagyona jelzi. Jézus biztos dobna egy hátast a min.elnök. menekültekkel kapcsolatos kijelentései alapján. Képzeld az Isten Ebál hegyén átkot is szórt és az egyik átok így szól: Átkozott legyen aki az idegenek, asszonyok,gyerekek jogát megszegi. Van egy másik átok is : Átkozott legyen ki a vakot megtéveszti. Én Istennel nem beszéltem de ha ezt átvitt értelembe gondolta / a tudatlant megtéveszti/ akkor a NER és az azt alkotó csoport nagy bajban van.
a hun
2018. július 30. 19:22
A liberálisok mindig segítenek-az ellenségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!