Bérunió a Parlamentbe!

2018. július 16. 15:46

Avagy a pofátlanság csimborasszója!

2018. július 16. 15:46
Kéményseprők Országos Szakszervezete
MTI-OS

„Míg a magyar Parlamentet fenntartó magyar dolgozók képviselőjébe belefojtották a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében akart javaslatot tenni a cafetéria átalakítása kapcsán a kijelölt bizottság ülésén, addig a képviselők fizetésemeléséről szóló javaslatot nemcsak a kormánypárti, de a magát »munkásbarátként« aposztrofáló  ellenzék képviselői – így a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd képviselői – is támogatták, de ami talán a legfelháborítóbb a viselkedésükben, hogy még meg is akarják magyarázni, hogy miért voltak »kénytelenek«  támogatni a saját fizetésemelésükről szóló javaslatot. 

Ezúton is szeretnénk a képviselő URAK, HÖLGYEK figyelmébe ajánlani XIII. Leó pápa enciklikáját, a Rerum novarumot, amolyan nyári, kötelező olvasmányként.

Annyit biztos megtudunk ígérni, hogy jövőre felelni fognak belőle!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2018. július 17. 09:50
"Kéményseprő járt a mi kis falunkba, Onnan tudjuk, hogy ott járt, hogy fekete, Lett a néném kötényének eleje!"
korona
2018. július 16. 19:24
Nem tudna valaki nekem egy jó kis államtitkári állást?
Zsolt75
2018. július 16. 17:08
A "pofátlanság csimborasszója" az volt, amit kéményellenőrzés címén műveltetek évtizedekig. Mikor a katasztrófavédelem átvette a feladatot, ti meg sírtatok mint a fürdősk.rva, hogy hány ember fog emiatt meghalni, 2 hónapon belül ingyenesen végigjárták a lakásokat, minden kéményt feltérképeztek és felülvizsgáltak. Előtte kéményseprő a közelükben sem volt.
drkovax
2018. július 16. 16:25
Ha bérunió jönne be, akkor a parlamenti képviselők sokkal nagyobb arányú béremelést kapnának, mint a kéményseprők ... Demagóg kommunista seggfejek (akkor is ha jobbikosok ...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!