Orbánt az EU élére!

2018. július 25. 19:45

Javasoljuk, hogy miniszterelnökünk pályázza meg jövőre az EU Bizottsága elnöki pozícióját.

2018. július 25. 19:45
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

A civil szervezet javasolja, hogy miniszterelnökünk pályázza meg jövőre – Juncker és a többiek bukása után – az EU Bizottsága elnöki pozícióját. Orbán Viktor ma már a legtekintélyesebb európai politikusok egyike, jó esélye lenne elnyerni ezt a fontos hivatalt, Európa pedig üdvözölné a jó választást. A magyarok nem szívesen engednék el Viktort, de ő »kintről« is képes lenne irányítani a hazai viszonyokat, ugyanis: mellette felnőtt egy kiváló politikusi gárda. Még akkor is érdemes lenne megpályázni a megbízatást, ha nem ő nyerné el,ugyanis Magyarország és Orbán népszerűsége tovább erősítené hazánk helyzetét: kis országból, nagypolitikai tényezővé válnánk. Meggyőződésünk: az ellenvéleményekkel szemben, sokan támogatnák az Egyesület kezdeményezését itthon és határainkon túl is. Orbánt az EU élére! 

MTI-OS

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. július 30. 17:00
Az biztos, hogy jobb lenne Európának, mint az a szeszkazán Juncker. De egyelőre Magyarországnak nagyobb szüksége van rá.
antioxi
2018. július 28. 20:33
Angela Merkel lesz az EU új vezetője 2019-től nem OV. ps: De facto már most is az.
Senye Péter
2018. július 28. 07:50
Az EU-n már a Jóisten sem tudna segíteni, O.V. meg pláne.
brekker
2018. július 26. 22:55
Egyértelmű bizonyíték, kérjük állítsák le a forgatást, mától ki vannak rúgva a klubból. Ügyvédeink és parlamentereink a többit majd elintézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!