Nekem enyhe túlzás ez a fociőrület

2018. július 18. 16:18

Nagyobb sztár egy focista mint egy napi szinten életeket mentő orvos vagy egy tanár? Miért?

2018. július 18. 16:18
Budaházy Edda
Facebook

„Lehet, hogy nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel, de ha Európa népei csak feleakkora lelkesedéssel állnának ki a hazáikat, kultúrájukat, hagyományaikat elpusztító erőkkel szemben, mint amilyen kemények és elszántak a stadionok lelátóin, nem kéne attól félnünk, hogy gyermekeink idegenek játékszerei lesznek.

Nekem enyhe túlzás ez a fociőrület, egyfajta pótcselekvésnek érzem. Nagyobb sztár egy focista mint egy napi szinten életeket mentő orvos vagy egy tanár? Miért?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. július 19. 15:59
Van azért olyan ember, aki nem a focira, hanem az emberi értékekre "gerjed", de ennek általában halkan ad hangot, nem ordítva.
slate
2018. július 19. 13:13
"Nagyobb sztár egy focista mint egy napi szinten életeket mentő orvos vagy egy tanár? Miért?” Azért kiscsillag, mert jó esetben azok a sztárok, akik valamiben a legjobbak. A vb-n szereplő focisták élvonalba kerültek, az országukban a legjobbnak gondolják őket, bejutottak a VB-re és még helyezést is elértek. Az a tény, hogy adott esetben számodra a foci egyáltalán nem teljesítmény, nem számít. Az életet mentő orvos nem versenyez más orvosokkal, hogy ki a jobb. Csak teszi a dolgát. Neked is ezt javasolnám. Tudom én, hogy nem az fáj tenéked, hogy a kimagasló teljesítményeket a társadalom díjazza. Az fáj, hogy nem te mondod meg, mi legyen a kimagasló teljesítmény. Ezért az élőfába is belekötsz, mindent lehúzol a szarba. Majd ha győz a világforradalom, akkor jobb világ áll majd össze. Sok sikert, kicsi kis bolsevik.
Burmin
2018. július 18. 21:22
Edda ebbe te tényleg ne szólj belel...főleg ne hülyeségeket.. a kedves férjed biztos nem focirajongó, ha meg az, akkor 3 hétig kuss volt ?
Volo
2018. július 18. 21:21
Buta vagy Edda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!