A 2Rule és a csótányok

2018. július 31. 09:00

Értékük és hasznuk pontosan megegyezik azzal, amennyiért elárulnak és összekennek önmagukkal mindent, ami magyar.

2018. július 31. 09:00
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Igen ám, de Dárdai arcát adta a 2Rule reklámfilmjéhez. És láss csodát: ezek a beteg gazemberek egy pillanat alatt lenullázták Dárdait! A szaktekintély egyik percről a másikra lett gúny és megvetés tárgya. Ennél jobban pedig semmi sem jellemzi ezeknek a moral insanityknek az aljasságát.

És akkor végül egy kis adalék, hogy ne mondjam, tanulság a tanmeséhez: jó tudni, hogy Olaszországban soha nem fog tendert nyerni mondjuk a rendőrségi autók beszerzésére a Ford vagy a Mercedes, csak a Fiat és az Alfa Romeo; és ugyanez a helyzet Németországban is, ugyanis ott soha nem fog Fiattal és Alfával járni egy rendőr sem szolgálatba; Franciaországban pedig csak francia autó fog győzni.

És egyetlen olasz, német vagy francia sajtóhiéna sem fogja ezért kiverni a balhét. Ez a mi kis saját, hazai »fejlesztésünk«: nekünk nemcsak kommunistából jutott mindig a legalja meg az összes hazaáruló, de utódaikkal, a balos-libsi sajtómunkásokkal is ez a helyzet. De pont ennyit is érnek.

Értékük és hasznuk pontosan megegyezik azzal, amennyiért elárulnak és összekennek önmagukkal mindent, ami magyar.

Nekünk pedig pontosan ezen a helyi értéken kell kezelnünk az összeset. Illatos keszkenőt szorítva az orrunk alá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EnnDii
2018. augusztus 01. 12:49
És a Budmil?
Mbear
2018. július 31. 22:51
DegeNERált patkány vagy csutfasszopó.
meskhal
2018. július 31. 19:51
2rule akinek ennyi jut eszébe, az reménytelen drága barátaim. ez olyan, mint a dizsé jeszy művészneve, meg a feliratos pólói. ennél a világ ízlése finomabb. a piac meg majd beárazza.
libantkomcsi
2018. július 31. 18:09
Az, hogy valaki megnyer néhány állami megrendelést, nem lopás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!