Copy-paste jobboldaliság

2018. június 03. 10:31

A 888 ugyanazt a „hiszteroliberális vernyogást” csinálja, mint amivel az ellenzéket vádolja.

2018. június 03. 10:31
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„A 888-nak van egy új rovata, amit úgy hívnak, hogy „Fehér Férfi.” Azt írják, azért kell ez a rovat, mert föl kell hívni a figyelmet a „a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetésére”. Bár nem akarok friss médiatulajdonosként egy másik orgánum ügyeibe beleszólni, de azért van három alapvető problémám ezzel az egésszel:

  1. Ugyanazt a »hiszteroliberális vernyogást« csinálják, mint amivel az ellenzéket vádolják. Megint az a politikai állítás alapja, az a fundamentum, hogy jajj minket elnyomnak, jajj de kicsik vagyunk. Ez egy áldozati pozícióból történő állásfoglalás, egy hiszti.
  2. Ráadásul elég igaztalan, hiszen a 888 a jelenleg harmadjára alkotmányozó többséget szerző oldal része. Nem igazán értem velük szemben ki lehet erőforrásfölényben, vagy miért nem elegendő a médiatér 75-80%-a arra, hogy az igazukat harsogják. Kérdésként: ki bánt titeket fiúk?
  3. Ez egy amerikai vita, aminek semmi köze hazánkhoz. Ez copy-paste jobboldaliság. Miért kell amerikai szavakat magyarra fordítani? Miért érzik azt, hogy a Breitbartot lefordítva tudnak reflektálni arra mi történik Magyarországon?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2018. június 04. 06:53
Már nem is 75 hanem mindjárt nyolcvan? Miért nem mondsz mindjárt 100-at? Dumádból jól lejön, ki az, akinek fingja nincs arról, mi van Magyarországon. A jobboldaliságot szádra ne vedd, dagonyázz abban a nem is tudom miben amiben vagy, az neked való, anyád esze és tartása úgy látszik nem érintett meg.
Kanóc
2018. június 03. 23:15
"médiatulajdonos" :D Kiss Brigi Azonnalija, mint média.... :D idióta kretén.
yes_we_can
2018. június 03. 21:44
A pénz nem garantálja tiszta elmét.
atila68
2018. június 03. 20:17
Tudod Péter a facebook mocskos mód nem erre van kitalálva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!