Je suis zöldséges

2018. június 27. 19:05

Milyen „baloldal” az, amely lesajnál egy zöldségest?

2018. június 27. 19:05
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Azt írja a 444.hu, hogy »Hollik István volt KDNP-s parlamenti képviselő – aki idén azért nem jutott be a Parlamentbe, mert kikapott egy LMP-s zöldségestől«.Az odáig rendben, hogy Hollik István valóban kikapott egy, a várnegyedet is magába foglaló, hagyományosan jobboldali választókerületben az LMP-s Csárdi Antaltól, akinek valóban boltja van a nagycsarnokban, de valóban pont azzal kell egy kormánypárti politikust fikázni, hogy egy zöldségestől kapott ki? Mégis mi ez a lenézés, tényleg mindenki ciki, aki életében cipelt már ládákat?

(...

De most őszintén: milyen »baloldal« az, amely lesajnál egy zöldségest? Tényleg hátránya lehet egy politikusnak hogy rendes munkája van és nem a »haladó értelmiség« saját, külön bejáratú celebje? Kevés becsülendőbb dolgot tudok elképzelni, mint hajnalban kelni, vezetni egy családi vállalkozást, munkát adni másoknak. Ha ennek az az ára, hogy az ember napi kapcsolatban áll az úgy nevezett egyszerű emberekkel, velük dolgozik, nekik árul szárazbabot az nem elvesz a politikusi alkalmasságából hanem éppenséggel hozzáad ahhoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2018. június 29. 12:01
a csárdi hajnalban kel? tényleg?
puszika
2018. június 28. 14:55
Je suis ? Ezt eddig is tudtuk,nem kell minden alkalommal megerősíteni. Tálos firkász mindig ZÖLDSÉGEKET ír!
puszika
2018. június 28. 14:42
Micsoda örömtüzek gyúlnak az ellenzék táborában, hogy abban a néhány körzetben legyőzték a Fideszt,miközben a kormánypárt 2/3-al nyert. Hát igen, ebből fognak szenvedni újabb négy évig. Sovány vigasz ez Tálos! A keserű szájízt jobb helyeken fogkrémmel meg fogkefével kezelik. Tiszta száj fél egészség!!!!
Sulammit
2018. június 28. 14:35
Csárdi Antal, Szabó Tímea gyerekének az apja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!