Az inkvizíciós hetes cikkely

2018. május 29. 15:35

Ahogy kibírtuk a kommunizmust, kifogunk a liberalizmuson is.

2018. május 29. 15:35
Megyeri Dávid
Magyar Idők

„Az a helyzet, hogy az uniós szerződés 2. cikkelyében felsorolt európai értékeket nem mi, hanem rendszeresen ők sértik meg. Az emberi méltóságunkat, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság eszméjét nem tartják tiszteletben, és lábbal tiporják a jogot. Semmibe veszik továbbá a tagállamok közötti szolidaritás, tolerancia követelményét és a diszkrimináció tilalmát.

Egyszóval a Sagrentini-féle őrült nők ketrece megérett a szavazat- és pénzmegvonásra, az EU-n belüli retorzióra. Rá kell ébredniük, hogy az európai értékek nem olyan szóluftballonok, mint amilyeneket a szocializmus nem létező vívmányairól pufogtattak a szovjetek által megszállt országokban.

Az lesz az igazi uniós vívmány, ha Nyugaton is visszaáll a szólásszabadság, és nemet lehet mondani a liberálisnak nevezett újkommunista totalitárius kísérletre. A kérdéses felsőfokú végzettségű Sargentini, aki olyan »zöld« párt tagja, amelynek egyik komponense a holland kommunista párt volt, azt mondta a LIBE-bizottság múltkori ülésén, hogy már nem tárgyalnak többet – mármint a magyar kormánnyal.

Ezzel egy platformra került Marosán György hírhedt kommunista pártvezetővel, aki 1956 decemberében kijelentette: mától kezdve lövünk. Azonban ahogy kibírtuk a kommunizmust, kifogunk a liberalizmuson is. Amelynek diktatórikus, szektás-dogmatikus élharcosai az új idők új jelei szerint éppen saját süllyedő hajójukba lőnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2018. május 30. 11:13
Szargentini = Tavares
popzene
2018. május 29. 18:11
Ahogy kibírtuk a kommunizmust, kifogunk a NER-en is. There I fixed it.
Pelso j.
2018. május 29. 17:50
" és lábbal tiporják a jogot" Nocsak, hol, mikor, hányszor? liberálisnak nevezett újkommunista totalitárius kísérletre, Nahát, ez már a hónap habonyárpi díjasa, egészen biztos. Ahhoz pedig még fejlődnöd kellene, hogy a te emberi méltóságodat bárki ne tartsa tiszteletben.
Móna
2018. május 29. 17:38
Azután meg itt van a történelem. Igaz, gyakran hamisítják, de idővel minden turpisságra fény derül. És akkor majd unokáink méltón helyére illesztik az olyan személyiségeket, mint pl. Orbán. Annak idejèn gróf Bethlent is támadták, ma pedig tudjuk, hogy nèlküle nem maradt volna itt semmi sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!