Légy demokrata, gyűlöld Orbánt!

2018. május 27. 10:49

Az ellenzéknek csak ez van. Semmi érdemlegeset nem tud mondani, ezért csak gyűlölködik.

2018. május 27. 10:49
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„»Gyűlöld Orbánt, akkor vagy demokrata, progresszív!« – micsoda ostobaság ez. Főleg, hogy ezek beszélnek kormányzati »gyűlöletkampányról«. Miről? Orbánék április óta békét hirdetnek, közös munkára biztatnak. A kormány tele van civil szakemberrel – a szó messze nem ellenzéki értelmezésében.

Az ellenzék, főleg az eltartatását féltő libbal média meg csak okád.

A »diktátor« Orbán büntetést fizet, mert a választási kampányban beköszönt egy óvodába. Az ellenzék a kisgyerekek manipulálásáról üvöltött. A miniszterelnök tényleg befizette a bírságot – majd a napokban visszament a kicsikhez és szüleikhez, s elnézést kért, hogy belekeveredtek a politikába. Tessék kárhoztatni még az ajándékba vitt labdákat is! Lett is »demokrata« reakció: Orbán megveszi az óvodásokat, és valószínűleg pedofil is, sőt, a második unokája is csak kampánycélból született meg.

De már nincs kampány. Az ellenzéknek azonban csak ez van. Semmi érdemlegeset nem tud mondani, ezért csak gyűlölködik. Józsi csepeli boltos a gerinctelenséget, az aljasságot, az árulást gyűlölte. Ez értékrendjének meghatározó vonása volt. De nem gyűlölt a gyűlöletért. Nem volt liberális, istenkém… Amúgy őket sem utálta. Minek? Ő élni akar, ezek meg leginkább saját magukat sem tudják elviselni. Ami persze valahol érthető…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. május 28. 09:23
"Az ellenzéknek csak ez van. Semmi érdemlegeset nem tud mondani, ezért csak gyűlölködik." - azannya, de igaz! Olvasd csak ezeket a gyűlölködő ellenzékieket: "Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek..." "Az tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagyobb mértékben részesedik a javakból, mint például egy törekvő, de “jó” kapcsolatokkal nem rendelkező polgár. Ez a jelenség olyan mértéket ölt, hogy amennyiben a fennálló jogrend, és annak érvényesítésére szolgáló intézményrendszer keretei között nem bizonyítható a törvényszegés, kiderül, hogy a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak." "Üstökösszerűen felívelő embereket látunk, mindennaposak a vagyon és az állami adminisztráció létráin mérhető gyors előmenetelek, valamint bukások. A kirakatemberek látványos és nehezen magyarázható gazdagodása nemcsak azért okoz kárt, mert közpénzt magánosít, hanem azért is, mert rossz, követhetetlen mintát ad." Vagy hogy is van ez.... http://www.keesz.hu/content/dokumentumok/ujra_neven_nevezzuk.pdf
makapaka2
2018. május 27. 20:36
Gyűlölködni minden hülye tud.
balbako_
2018. május 27. 14:50
Akik erre vevők, azokon már nem lehet segíteni. Önnön szellemi nyomorukat, impotenciájukat, ocsmányságukat Orbán gyűlölettel akarják kompenzálni. Viszont nincsenek elegen, sőt sok idős komcsinál a természet segít rajtuk és szép csendben gyűlölködő életük lezárul. A többi meg szavaz. Orbánra.
Nori70
2018. május 27. 14:37
Gyulus csak ne dumáljon gyűlölködésről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!