Maradhat-e jobboldali párt jobboldali kritika nélkül?

2018. május 11. 09:44

Jaj, annak a politikai pártnak, amely körül megszűnik a kritikus hang.

2018. május 11. 09:44
Lukácsi Katalin
Kereszténydemokrata Útkeresés

„Jaj, annak a politikai pártnak, amely körül megszűnik a kritikus hang. Konzervatív és kereszténydemokrata párt pedig természetéből fakadóan képtelen működni konzervatív és kereszténydemokrata kritika nélkül.

Kedves KÉSZ, Professzorok Batthyány Köre, hívő barátaim, meddig marad alkalmas a Fidesz a konzervatív, kereszténydemokrata értékek képviseletére, ha rendre forradalmi időket idéző és a kereszténydemokrata ethosszal ellentétes eszközökkel tartja fenn és gyakorolja hatalmát?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2018. május 13. 11:07
Kiütéseket kapok, ha hallom/látom ezt az magamutogató nagypofájú picsát.
syphax
2018. május 13. 08:43
Kedves Katalin! VAN KÜLÖNBSÉG "jobboldali kritika" és "jobboldali kritika" között! Amivel azt akarom mondani: nem csak EGYFÉLE jobboldali kritika létezik. A CEZURÁT, az: "ÉRTED HARAGSZOM, NEM(!) ELLENED(!!!) ELV" mint határvonal teljesülése vagy hiánya jelenti.
Ezért regisztráltam
2018. május 11. 21:02
Asszem, Katalin, van itt valaki, akinek a fideszkádéenpénél is nagyobb szüksége volna (ön)kritikára: ____________________________ "Lukácsi Katalinra először akkor figyeltem fel, amikor egy Echo TV-s beszélgetés során "gyönyörű tanúságtétel"-nek nevezte - mondjuk ki nyíltan, ne legyünk szégyenlősek - a saját tanúságtételét" https://johannesthezeroth.blogspot.hu/2018/04/egy-zsenialis-blogbejegyzes-elso-resz.html ____________________________ :-)
terra
2018. május 11. 17:47
Kisanyám, te már régen nem vagy kereszténydemokrata, sőt azt is kétlem, hogy egyáltalán tényleg az voltál. Söprögessél azon az oldalon, ahova tartozol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!