Tollal és csipesszel – búcsúzik a Magazin

2018. április 12. 14:54

A Magyar Nemzet és a Napi Magyarország 2000-es egyesülése óta létező, konzervatív mellékletben mindmáig tetten érhető volt a régi Magyar Nemzet szellemisége.

2018. április 12. 14:54
Wekerle Szabolcs
MNO

„»A Böszörményi úton volt egy kávézó rendkívül vegyes közönséggel. Ott mesélték, hogy egyes Népszabadság-olvasók csipesszel vették ki a Magyar Nemzetből a Magazint, hogy elolvassák az írásunkat« – idézte fel a hazai gasztroforradalom két elindítója, Bittera Dóra és Molnár B. Tamás a legutóbbi szilveszteri Magazin Lukács Csaba által készített nagyinterjújában a 2000-es évek közepét.

Azt, hogy bár a Magyar Nemzet hét végi melléklete politikai napilapban jelent meg, előszeretettel olvasták más közéleti beállítottságú emberek is. Ugyanilyen visszajelzések jutottak el hozzánk a »G-nap« után: bár sok régi olvasó nem értett egyet a kormányt kritikusabban megítélő hangvétellel, szombatonként még megvette a lapot.

A Magyar Nemzet és a Napi Magyarország 2000-es egyesülése óta létező, konzervatív mellékletben mindmáig tetten érhető volt a régi Magyar Nemzet szellemisége. A Magazint az utóbbi három évben összeállító szerkesztőként, illetve a Kultúra rovat vezetőjeként rám hárul a szomorú kötelesség, hogy a Magazin minden munkatársa nevében elbúcsúzzam kedves olvasóinktól: ezután a szombati mellékletet sem vehetik kézbe. Köszönjük megtisztelő figyelmüket és ragaszkodásukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. április 13. 00:50
Miért hagyták a munkatársak, hogy Geci Lali így tönkre tegye és csődbe vigye a Fidesztől ellopott médiákat?!
Volo
2018. április 12. 22:36
Simicska személyes céljának kiszolgálóivá váltatok! Kihasznált benneteket, ti pedig szarba mártottátok a tollaitokat! Már nincs rátok szüksége Lajosnak! Így lehúz benneteket a lefolyón, ahova leépítettétek magatokat! A szar nem panaszkodhat, ha megszabadulnak tőle!
zseboszkiraly
2018. április 12. 20:25
Simicska egy cinikus gazember,
kisgul
2018. április 12. 18:32
Most múlik pontosan, Engedem,hadd menjen! Szaladjon kifelé belőlem , Gondoltam egyetlen, Nem vagy itt jó helyen. nem vagy való nekem! Villámlik mennydörög, Ez tényleg szerelem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!