Köszönjük!

2018. április 28. 09:39

Balog Zoltán családpolitikájának eredményeit a legádázabb ellenzék sem tudja elvitatni.

2018. április 28. 09:39
Professzorok Batthyány Köre
MTI-OS

„Távozik az emberi erőforrások minisztere. Hat év folyamatos, nem egyszer méltánytalan támadások kereszttüzében végzett munka után most más feladatot vállal. Minisztersége rendkívül kényes, hálátlan szerep volt, de tevékenységét nagyfokú türelem és megértés jellemezte. Mindig mosolyogva, barátságos arckifejezéssel lépett a nyilvánosság elé, szelíden tűrve mások türelmetlenségét.

Családpolitikájának eredményeit a legádázabb ellenzék sem tudja elvitatni, és viszonylagos békét tudott teremteni a kultúrában is. Bátran nyúlt hozzá az oktatás és az egészségügy több évtizedes problémáinak rendezéséhez, a szenvedélyesen védett rendetlenség felszámolásához. Kiváló volt a viszonya az oktatás tevékeny művelőihez és kiváló kapcsolatot alakított ki a Professzorok Batthyány Körével. Többször hangsúlyozta, hogy kritikus szolidaritást vár el tőlünk.

Több mint húsz éves működésünk során mi mindig is így próbáltunk viselkedni, és vitáinkban közös értékeinket hasonló vérmérséklettel képviseltük. Most Balog Zoltánt új feladatok várják, és bízunk benne, hogy kevésbé kiélezett helyzetekben, a régi barátság jegyében, továbbra is együttműködhetünk vele.”

MTI-OS

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. április 30. 09:12
https://coub.com/view/15cegu
koronaszepe
2018. április 30. 09:08
Balog nem egészségügyi szakember, nem oktatáspolitikus, nem szociálpolitikus, viszont cserébe nem sokat kér, nem dobálja kaviccsal a repülőgépet, szóval alkalmas egy ilyen tárca élére...
koronaszepe
2018. április 30. 09:06
Azon még egy kicsit lamentál, hogy erőforrás v tehertétel, de mit várjunk egy lelkésztől...
pemete jakab
2018. április 28. 20:04
Mióta a nyelv a legfontosabb szervük a professzoroknak, és nem az agyuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!