Még fújják a Bunkócskát

2018. április 24. 07:32

A magát többségnek (bolsevik) kikiáltó kisebbség hangadói letahózzák a győztesek millióit. A finom entellektüelek a lábszagú mucsaiakat.

2018. április 24. 07:32
Pilhál György
Magyar Idők

»A kormánypárt szavazói között felülreprezentáltak az alacsonyan iskolázott, keveset kereső emberek« – írja az ismert betűvető, Hargitai Miklós (aki megelőzően a Népszabadságnál hirdette az igét, s mellesleg a baloldali újságíró-szövetség, a MÚOSZ elnöke). A szerző szerint a kormányzatnak nem is célja a leszakadók felzárkóztatása, ellenkezőleg, abban érdekelt, hogy »minél többen kerüljenek alulra«.

Mint látható, az újabb kétharmados Fidesz-győzelem kétségbeejtő indulatokat szabadított fel a vesztes oldalon. A magát rejtélyes okból többségnek (bolsevik) kikiáltó kisebbség hangadói nemes egyszerűséggel letahózzák a győztesek millióit. A finom entellektüelek a lábszagú mucsaiakat. Ők az okosak, a vidék meg a hülye… Régi, karcos lemez.

Szerencsére nem kell vitába szállnunk a szellem emelkedettjeivel. Elég, ha ideemelünk egy keveset abból az interjúból, amelyet a jobboldalinak aligha mondható Filippov Gábor politológus adott április 19-én a Hvg.hu-nak: »Megdőlt, hogy a tanulatlan vidék segítette hatalomra a Fideszt. Ez ma az egyik legnagyobb önhazugság (…) Az igazság az, hogy a nagyvárosokban is, a diplomások körében is a Fidesznek volt relatív vagy akár abszolút többsége.«

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. április 25. 08:02
Az ELITIZMUS rossz tanácsadó! Mert nagyzoló, flancoló, önző és végsősoron irreális. A helyes és bölcs dolog az--és Orbánék ezt vallják ÉS csinálják-gyakorolják is ezt az elvet--hogy MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN. Tehát minden MAGYARRA, a maga helyén. Az abaúj-i Fáj községben "bazmegozó" meg "a faszomtudjázó" közmunkás cigányparasztra is, meg a budapesti, "túlfinomult lelkületű-finnyás" CSÚCSÉRTELMISÉGIRE IS!!! És hülyeség őket egymással szembeállitani!
hunavar
2018. április 24. 11:04
mensevikek
Krasznai Zoltán
2018. április 24. 09:06
Én a magam részéről kifejezetten unom a balliberális (egyre inkább jakobinus) értelmiségi elit képmutatását. http://cassetto-tiroir.blogspot.hu/2018/04/a-koztunk-elo-szalasi-ferenc.html
di maggio
2018. április 24. 07:44
Örök baloldali tulajdonság,hogy mindig másban keresik a hibát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!