A Momentum első parlamenti munkanapján segít tisztázni a képviselők ügynökmúltját

2018. április 05. 13:30

Nyílt titok, hogy a jelenlegi politikai elit tagjai között ott ülnek az egykori pártállam ügynökei.

2018. április 05. 13:30

„Nyílt titok, hogy a jelenlegi politikai elit tagjai között ott ülnek az egykori pártállam ügynökei. Szomorú, hogy ez a kérdés még mindig lezáratlan. De az ügynökakták legnagyobb problémája a jelennel és jövővel kapcsolatos.

Az ügynökakták másolatai, példányai nem csak egy alagsori raktár polcain porosodnak. Azok a politikusok, akikről ilyen papírok foroghatnak kézről-kézre, nem tudják az országunkat képviselni, ugyanis zsarolhatók. Tudják, hogy ügynökmúltjuk felszínre bukása veszélyeztetné politikai karrierjüket. Így Magyarország érdekei helyett a saját érdekeiket képviselik.

A Momentum szerint az a minimum, hogy legalább a parlamenti képviselők múltját tisztázzuk. Ezért készítettünk egy meghatalmazást, melynek kitöltésével a képviselők meghatalmazzák a Momentumot, hogy kikérje az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárából a róluk tárolt iratokat.

A Momentum országgyűlési képviselői április 8. után az első parlamenti munkanapjukon oda fogják tenni ezt a nyilatkozatot az összes képviselő székére, hogy meglássuk: ki az, aki szembe mer nézni a múlttal, és kinek van titkolnivalója.”

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoJe
2018. április 06. 18:12
Csak jó idő legyen, hogy el tudjanak menni a szavazóhelyiségig. Egy kis lehülés vagy egy zápor....
48gondolkodó
2018. április 06. 10:15
Az elemzők ebben egyetértenek: Ha az ellenzék győz nagy lesz a káosz és zürzavar, egy beteg kormány fél éven belül megbukik és jönnek az új választások! (Ja, és GDP -5% inflácio +15%)
kaltran
2018. április 05. 23:14
Az ügynökök elsősorban ti vagytok. Bűnötök többszörös, mert ennyi év után is a a globalista zsoldot választottátok és szolgáljátok lelkesen. Nektek nem ügynökmúltatok van - hanem ügynök jelenetek!
szkeptikus
2018. április 05. 21:00
Egyetértek azzal, ami írtál. Egy ismerősöm mondta, hogy az ötvenes években egyszercsak nem jött haza az apja a munkájából. Egy hét múlva éjszaka csengettek, az apja volt, járni is alig tudott úgy össze volt verve. A családnak soha nem mondott semmit arról hogy hol volt és mit csináltak vele. Ezután békén hagyták a családot. Az ismerősöm azt valószinűsítí, hogy az apját beszervezték ügynöknek. Akkor lenne jogos a Momentum követelése, ha pl. Fekete-Győrt is így összeverték volna és mégsem írt volna alá. Ezzel a családját is veszélybe sodorhatta volna. Ha valaki semmi olyat nem jelentett, amivel másoknak kárt okoz, akkor ő erkölcsileg nem támadható. És most utólag nem lehet eldönteni, hogy valaki önként, buzgón ügynökösködött vagy kényszer hatására aláírt de nem okozott kárt. Huszonnyolc évvel a rendszerváltozás után már az ügynökök jelentős része amúgy is elhalálozott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!