Visszalépők, lelépők, cserélők…

2018. április 05. 09:15

Hányinger-koalícióhoz még egy valaki hiányzik: Vona Gábor. Pár nap van hátra, be fog érkezni, így vagy úgy.

2018. április 05. 09:15
Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

„Hát összeforrtak. Elkezdődtek a látványos egyéni visszalépések. Sokáig ment a játszadozás, hogy ez vagy az a demokrata kit szeret, és neki elve is van talonban, csak nem találja Gyurcsánnyal szemben. Aztán most mégis feloldódott az összefogásban. Hányinger-koalícióhoz még egy valaki hiányzik: Vona Gábor. Pár nap van hátra, be fog érkezni, így vagy úgy.

Most mit írjak?

Sokadszorra vessem papírra, hogy az úgynevezett demokratikus pártoknak annyi erkölcsi érzékük van, mint egy fáradt cintányérnak? Jól hangzik, igaz is, de mi értelme?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2018. április 05. 15:34
A "Jobbik" nem fog visszalépni , mert tudja , hogy a szavazói ezt nem vennék be , s túl nagy számban átszavaznának a Fideszre .
Mich
2018. április 05. 13:48
"Hányinger-koalícióhoz még egy valaki hiányzik: Vona Gábor." TÉVEDÉS! Köcsög már régen benne van! De titkos tag...
saci43
2018. április 05. 13:01
"Hányinger-koalícióhoz még egy valaki hiányzik:" Nekem egyedül te hiányoztál kedves Máté. :)
vendelin
2018. április 05. 10:01
Erre azért számítani lehetett, legalábbis maga Orbán Viktor már elővételezte ezt a forgatókönyvet. Innentől kezdve a kérdés csak az, hogy az ellenzéki szavazók is hasonlóan elvtelenek-e, mint a pártjaik? Illetve, hogy az Orbántakarodj egyesített vezényszava és a hatalomvágy erősebb-e a racionalitásnál (ez utóbbit bizony nem lehet kizárni...)? És félve bár, de még egy kérdés: mi lesz, ha nyernek? Szerintem ez akár még jó is lehet a Fidesznek. Fél év múlva garantáltan új választásokat kell kiírni, amit utcahosszal nyernének meg. Az "apró" gond csak az a fél év. Ami viszont az országnak nagyon nem tenne jót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!