Mindent tegyenek meg a lap megmaradásáért!

2018. április 11. 07:15

Naivságnak tűnhet, de régebben nem gondoltam volna, hogy a lapok tulajdonosai egyáltalán tényezők lennének, mert az újságírói munka számít.

2018. április 11. 07:15
Kukorelly Endre
Magyar Nemzet

„A Magyar Nemzet volt számomra mindig »a napilap«, az édesapám is erre fizetett elő. Fiatalkoromban sokáig nem is gondoltam volna, hogy ezen kívül létezik más lap is. Nagyon tetszett, hogy még a rendszerváltás előtti időszakban is képes volt megőrizni valamit a konzervatív, polgári szemléletmódjából. Csak azt tudom remélni, illetve kívánni, hogy ne szűnjön meg; akik képesek, azok tegyenek meg mindent a lap megmaradásáért! Naivságnak tűnhet, de régebben nem gondoltam volna, hogy a lapok tulajdonosai egyáltalán tényezők lennének, mert az újságírói munka számít. A lap helyzete mutatja, hogy az elvégzett munka ellenére mi történhet. Akkor érezhetjük majd az igazi sajtószabadságot, ha egy újság fellapozásakor nem kell a kormány és a média viszonyában olvasnunk a cikkeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
acedia
2018. április 11. 19:48
Jaj, ne. Eddig azt gondolták a MN-ben, hogy a farok csóválja a kutyát ? 2002-ben a jobboldal bukásában tényleg bőven benne volt a média , de azok az idők már elmúltak. Sikerült az újságíró szóból szitokszót " csinálni " , ami jórészt köszönhetó a médiamunkásoknak is . Szembe kellene evvel nézni, nem másra mutogatni.
Harangláb
2018. április 11. 18:33
...Van az a sötét sátorban bújkáló gazdag szdsz-es kisköcsög, nem az veszi meg a lapot?!
zakar zoltán béla
2018. április 11. 18:22
A használt vécépapírt nem lehet újságnak nevezni!!! Kuko, ne hidd , hogy az atv-ben, a "Hír tévében" lakozik Nobel Alfréd, aki a te ócska írásaidat pontozza a Dal c. műsorban, mint a 7-i 7-esben az ágról szakadt muforcok! Ennek a lapnak 2015. februárja óta semmi köze ahhoz a hagyományhoz, amit két diktatúra szorításában próbáltak nálad különb emberek megmenteni-megtartani! Nem Avar Jánosra gondolok, aki küldött ember volt, még csak nem is Németh Hunvald Péetrre sem, DE TE RÁD SEM, te tehetségtelen költő és prolilitikus!!!
Peter8811
2018. április 11. 17:49
Kukkorelli kúúúúúúúúúúúú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!