A vidéki emberek védelmében

2018. április 11. 14:50

Az emberek vidéken is pontosan tudják, hogy mi az az Index, mi az a HVG és mi az a 444. Csak az a helyzet srácok, hogy nagy ívben leszarják, hogy ti mit írtok.

2018. április 11. 14:50
Bertha László
888

„De ne dőljünk be ezeknek a provokációknak! Ez a saját kudarcuk és sikertelenségük mosdatása az álurbanitás mögé bújva, főváros-vidék konfliktust szítva. Budapest a nemzet fővárosa, és az is marad minden magyar ember számára. Az ott élők szavazata ugyanakkor semmivel sem ér többet másénál, éljen az illető akár egy 500 fős faluban.

Beszélhetnek a fővárosi szerkesztőségekben propagandáról, a bevándorlás okozta »álproblémákról«, a sokszínűség nagyszerűségéről, a vidék sötétségről, ahova nem jut el az »igazság«.

Tegyük azonban tisztába a dolgokat.

Az emberek vidéken is pontosan tudják, hogy mi az az Index, mi az a HVG és mi az a 444. Csak az a helyzet srácok, hogy nagy ívben leszarják, hogy ti mit írtok. A New York Times felületes átolvasása még nem garantálja, hogy többet tudtok a világról, mint a 80 éves Józsi bácsi Peresztegen. Ez a nagy büdös igazság.

Az emberek többsége átérezte az április 8-i választás súlyát, éljen az ember városban vagy mondjuk egy szabolcsi faluban. Az emberek a stabilitásra szavaztak, a jelenlegi jobboldali, nemzeti kurzus folytatására.

A magyar emberek többségét ugyanis nem Justin Trudeau kacsás zoknija, a gender studies, a multkulti és a migránssimogatás hozza lázba, hanem az, hogy olyan marad-e az ország, amilyennek szeretik: magyarnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2018. április 12. 06:36
A magyar népesség-szeparáció szerint a zagy Budapesten sűrűsödik, amit Széchenyi jó hasonlattal tintának nevez: „mert ha például én egy palack tintát töltök egy nagy tóba, azért annak a vize nem romlik el, és mindenki ártalom nélkül megihatja; a nagy angol elemben a zsidó transeat {hagyján}, s ugyanez áll Franciaországra nézve is; de ha a magyar levesbe az ember egy palack tintát önt, megromlik a leves, és azt meg nem eheti az ember”
Mich
2018. április 11. 19:11
"Az emberek vidéken is pontosan tudják, hogy mi az az Index, mi az a HVG és mi az a 444. Csak az a helyzet srácok, hogy nagy ívben leszarják, hogy ti mit írtok." :))
strkbwv
2018. április 11. 18:29
"A vidéki emberek védelmében Az emberek vidéken is pontosan tudják, hogy mi az az Index, mi az a HVG és mi az a 444. Csak az a helyzet srácok, hogy nagy ívben leszarják, hogy ti mit írtok." Így igaz. Mellesleg a vidéki embertől függ Magyarország sorsa. A budapesti vagy inkább pesti "keménymag" = hazaárulók, ahányszor tudták, elárulták az országot.
sors
2018. április 11. 18:13
Bár abszolút igaz, hogy nekünk vidékieknek minden tekintetben Budapest a fővárosunk, szimbolikus értelemben reprezentálja a külföldiek előtt elsődlegesen az országot, de sajnos azt látnunk kell, hogy itthon is igaz: a nagyvárosi lakosság bizony az ultraglobalista maszlagot megkajálja, vidéken pedig pont fordítva történik mindez. Ezzel nem a mostani cikk szerzőjét kritizálom, csak annyit mondanék, hogy bizony van különbség város és vidék között, ahogyan régen is volt urbánus-rurális ellentét vagy éppen Kelet Népe és Nyugat olvasóbázis. A jövőben is lesz ilyen kettősség...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!