Nyertünk, de ha vesztettünk volna is maradok – avagy ellenzékből is lehet szeretni a hazát

2018. április 12. 12:41

Értetek, akik naponta gyaláztok engem, családomat, és azt a 2,6 millió embert, aki a kormánypártra szavazott – imádkozni fogok továbbra is.

2018. április 12. 12:41
Apáti Bence
Polgár Portál

„De ami történt, megtörtént. Így is nyertünk. Úgy is, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére a balliberális média elérése az online térben több, mint a duplája volt a jobboldaléhoz képest. És úgy is, hogy ballib ismerőseink négy – de inkább nyolc – éve »agymosottaznak«, »fideszbirkáznak« minket. Gőgösen, nagyképűen, bicskanyitogatóan. És mi valóban birkák vagyunk. Abban az értelemben mindenképpen, hogy birkatürelemmel hallgatjuk a gusztustalan minősítgetéseiket. Láttuk, miket irkálnak rólunk ők, akikről pontosan tudjuk, hogy napi két 444 és napi három Index cikkből tájékozódva mondják meg a tutit. Nem haragszunk rájuk. Csöndben hallgattunk, és jó keresztény emberekhez méltón nem ültünk és ülünk fel a provokációknak.

Nem rossz emberek ők… Csak tudatlanok, tájékozatlanok, megtévesztettek. Elhitték, amit Soros 444-e hazudik. És sokkal, de sokkal kevesebben vannak, mint mi. És mi már hozzászoktunk, hogy ilyenek.

Minden győzelmünk idején, a vesztes ballibek pökhendien, fölényeskedve, otromba szavakkal minősítettek minket butának, agymosottnak, mucsainak, primitívnek. Mi pedig minden alkalommal bölcsen, de dacosan hallgattunk, majd elmentünk szavazni. Most is!

És nyertünk. Harmadszorra is nyertünk kétharmaddal.

Ha pedig vesztettünk – mert ilyen is volt – mi sosem agymosottaztuk le az országot, mi sosem mondtuk, hogy hülye minden szoclib szavazó, és mi elhagyni sem akartuk Magyarországot, csak mert a jobboldal elvesztette a választást.

Mi ellenzékből is szerettük és szeretjük a hazánkat.

Büszke vagyok a közösségemre, hogy ilyen. Nem pedig olyan.

Értetek pedig, akik naponta gyaláztok engem, családomat, rokonaimat, és mindazt a 2,6 millió embert, aki a kormánypártra szavazott  – imádkozni fogok továbbra is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lizi5
2018. április 13. 11:52
Itt a Fidesz szavazóbázisa, pár év múlva már csak ezek maradnak, ha így folytatjátok: https://www.facebook.com/hirekszorakozas/videos/560617427640414/
flesh ripper
2018. április 12. 19:33
Mi a faszt olvasol olyasmit, ami hazug, gusztustalan, perverz, csaló? Tán mazochista-e vagy? Tavasz van, csodálatos, vidd ki a gyermekeidet a természetbe és örülj az életnek, a remeklő Magyarországnak!
krajczar1961
2018. április 12. 17:43
ki is kezdte ezt : el lehet menni innét...... Miért vándorol ki a fiatal ság?? mikor is kezdődött ez melyik kormány alatt????? https://www.youtube.com/watch?v=-tEXu8roJEQ
tóth mária
2018. április 12. 17:35
"Nekünk kommunistákból is a legalja jutott"! Amit ma az Újhelyi előadott Brüsszelben, maga a hányinger volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!