Levél a Jobbiknak kampányoló liberális értelmiségnek

2018. április 06. 12:08

A nácik elleni ideológiai harc tartott össze titeket évtizedek óta. És most elmentek április 8-án és rájuk fogtok szavazni?

2018. április 06. 12:08
Apáti Bence
888

„Amikor a Jobbik mellett kampányoltok, nemcsak az elveiteket köpitek le harminc ezüstért, de teljesen hülyét is csináltok magatokból. Azokkal akartok szövetségre lépni, akik ellen harcoltatok, akiket ki akartatok takarítani az országból, a közéletből. Mindenhonnan. 

A nácik elleni ideológiai harc tartott össze titeket évtizedek óta. És most elmentek április 8-án és rájuk fogtok szavazni? És erre biztatjátok a rátok hallgató, bennetek bízó liberálisokat? A kisebbségeket? A zsidókat? A melegeket? Arra biztatjátok a zsidókat, a melegeket és a cigányokat, hogy arra a Jobbikra szavazzanak, ami az egész identitását Alföldi buzizására, a zsidók és a cigányok iránti gyűlöletkeltésre építettetek fel? Ez lett belőletek?? Elveiteket és a bennetek bízó kisebbségeket eláruló, ócska, megvett Simicska-csicskák letettek? Ezek akartok lenni? Ilyenek akartatok lenni? 

Még van pár napotok arra, hogy senkiházi megvásárolt árulókból újra – vagy most először – tisztességes emberek legyetek. Mert április 8-a után már nincs visszaút. El kell számolnotok a lelkiismeretetekkel és azokkal az emberekkel, akik hittek benne, hogy ti meggyőződésből és nem holmi alkoholista milliárdos pénze miatt álltok ki bizonyos ügyek mellett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2018. április 08. 09:33
" ... el kell számolnotok a lelkiismeretetekkel ..." Azért ebben szerintem kicsit naív vagy, kedves Bence. Az ember ugyanis nehezen számolhat el olyasmivel, ami nincs neki. Ez már akkor gyanús volt - mármint, hogy nincs "lelkiismeretük", amikor elkezdték Antallt antiszemitázni. Végső bizonyoságot ez akkor nyert, amikor a "legantikomunistább" retorikájú rendszerváltó párt beállt az egykori pufajkás mögé és nevezett "értelmiségnek" egy emberként nem volt egy szava se ez ellen. (Az egy TGM kivételével, de ő ne is tartja magát liberálisnak. Volt valaha is bármi nyoma a lelkiismeretüknek az eltelt 20 évben? Egy bocsánatkérés, vagy valami hadonló, hogy "szembeköptük magunkat, meg önöket, kedves választóink"? (És akkor arról még nem is beszéltünk, amit - most már nem csak elvileg, gyakorlatilag is - műveltek az országgal 2002 és 2010 között.)
catalina9
2018. április 07. 14:16
„A kommunistánál / kékeknél, zöldeknél, vörösöknél, Jobbikosoknál vagyis a liberálisoknál, azaz a homo sorosensusoknál / kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
Papageno
2018. április 07. 08:14
Szeretem az őszinte és igaz szavaidat Apáti Bence, méltó fia vagy édesapádnak, az irástudók felelőssége teljes súlyával a vállaidon.Úgy látom elég szélesek .Amit ide leirtál, az a lényeg,és aki követi az eseményeket /én nagyon régen már/ az tudja,hogy minden szavad igaz, és hogy ezek nem veszik már észre,hogy a hitelességüket ezer éve elvesztették,ezértmondhatnak bármit,csak azok hihetikmég el akik nagyon fiatalok és nincs,a koruknál fogva nem lehet emlékezetük.Ezért nem tudnak teret szerezni ebben a szerencsétlen országban, csak ennek a förmedvény embernek a pénzén próbálnak,undoritóbbnál undoritóbb eszközökkel, de a magyarok sokkal okosabbak mint ők hiszik,és ezért nem fogják engedni,hogy megnyerjék a válsztásokat,nem fogják engedni, egészen addig nem fogják engedni, ameddig szükséges, ameddig végig fogják nézni,hogyan rohad meg végleg a nyugati társadalom, hogyan fogják a muszlinok átvenni az országaikat, és hogyan fognak a fehér emberek Kelet-Európába menekülni, mert már elkezdték.Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok, éljen az igaz újságirás,
Szívemből magyar
2018. április 06. 22:25
Érdekes, mióta a Jobbik mérséklődött és konkurenciájává vált a Fidesznek, a fideszes megmondóemberek állandóan nácizzák a Jobbikot (pont mióta mérséklődött!), milyen érdekes..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!