Nem vagyunk kamupárt

2018. március 27. 11:04

Tisztában vagyok, hogy minden párt a magyar emberek és Magyarország érdekében akar tenni és politizálni.

2018. március 27. 11:04
Összefogás Párt
Összefogás Párt

„Felhívás a parlamenten kívüli el nem kötelezett pártokhoz! A hazai média egyes orgánumai a Parlamenten kívüli és nem az ellenzékkel együttműködő pártokat minden alap, bizonyíték nélkül "kamupártnak", "biznisz pártnak" nevezve próbálja lejáratni a választók előtt. Hamisan azt állítva, hogy ezek a pártok valós politikai szándék helyett csak az állami finanszírozás megszerzése céljából alakultak és indulnak a választásokon. Ezen hamis állítások megvalósítják a rágalmazás és egyéb bűncselekmények törvényi tényállását.

A médiában megjelenő hamis, lejárató célzatú álhírek, csúsztatások ellensúlyozása érdekében azzal a kéréssel fordulok a jelenlegi ellenzéki parlamenti pártoknak nem elkötelezett parlamenten kívüli pártokhoz, hogy fogjunk össze érdekeink közös védelme érdekében.

Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy a különböző választásokon induló pártok hazánk jövőképének elképzelésében vannak eltérések, de azzal is tökéletesen tisztában vagyok, hogy minden párt a magyar emberek és Magyarország érdekében akar tenni és politizálni. Ez pedig egy olyan mindenek felett álló közös nemzeti érdek, mely erős alapot jelent az összefogásra.

     Kiadó: Összefogás Párt”

(MTI OS)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2018. március 27. 13:47
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD De a della nagyon kell.
Wazav
2018. március 27. 13:39
4 bekezdés rizsa szerintem sem kamupárt
puszika
2018. március 27. 11:38
Ez aztán egyáltalán nem biztos!! Az ellenzék ismét szolgát akar csinálni a magyarokból! Mint ahogy azt tették 45 éven keresztül!! Az újak is az ő neveltjeik! A kotta több mint 100 éves és változatlan! Csak az interNÁCIonalizmus. Változásra KÉPTELENEK!!!!!
Frank
2018. március 27. 11:38
Most a "kozos nemzeti erdek"...hazank magyar maradjon...apr 09en is Magyarorszag legyen ne az eu egyik tartomanya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!