A nemzeti erők győzelme biztosra vehető

2018. március 27. 11:11

Az is, hogy a vesztesek nem fognak beletörődni kudarcukba.

2018. március 27. 11:11
Nemzeti Szociáldemokraták
Nemzeti Szociáldemokraták

„A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: KÉRÉS, FELSZÓLÍTÁS

    A civil szervezet kéri a Jobbik és a baloldal józan gondolkodású szavazóit: gondolják át, érdemes e pártérdekekért feláldozni mindazt, amit a magyar nép az elmúlt nyolc évben elért: megvédtük hazánkat a migráns-áradattól, életkörülményeink javultak, nyugalomban, biztonságban élünk! Ezeknek a gondolatoknak szellemében kampányoljanak. 
Az ellenzéki pártok vezetői által szított botrányt-keltő megnyilvánulások: kukaégetés, törés-zúzás, épületek megrongálása, elfoglalási kísérlete, stb. megengedhetetlen, nem európai – jóllehet állandóan az európai értékekre hivatkoznak. 
A nemzeti erők győzelme biztosra vehető, de az is, hogy a vesztesek nem fognak beletörődni kudarcukba: újabb négy évig az ellenzék keserű kenyerét kell enniük. Április 8-a után tombolni fog az erőszak! Az egyesület levélben fordult az Országos Rendőr-főkapitányhoz, hogy határozottan lépjenek fel a romboló utcai bandák ellen, annak ellenére, hogy a nyugati sajtó hazug módon fog beszámolni az eseményekről, miszerint Magyarországon ütik-verik a csalással megszerzett jobboldali (szélsőséges, fasiszta, stb.) győzelem ellen tiltakozókat.
A Honfoglalás Egyesület szűkös médiaehetőségei miatt kéri mindazokat, akik jelen nyilatkozatunkkal egyetértenek: segítsenek, hogy legalább a nemzeti sajtó révén minél több magyar emberhez, választóhoz eljussanak a békét, nyugalmat, nemzeti összefogást hirdető szavaink.

Honfoglalás 2000 Egyesület Pannonpuli.hu 
     
     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták”

(MTI OS)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2018. március 28. 23:16
Ez, mi ez? Valami vicc szervezet? Törés-zúzás. A 2006 és utáni fideszesekre gondolnak?
apoa
2018. március 27. 14:04
Valahol titokban már készítik a sárga festékes vödröket...
Kup Lung
2018. március 27. 12:08
Mindenkinek bele kell nyugodnia a vereségbe ! ----- Kétségtelenül a jobboldalnak nagyobb esélye van a győzelemre . Így felvetődhet hogy az eddigi vesztes fél kiegészülve a maradék jobbikkal (a Vona-gárdával) már kellő erőt érezzen maga mögött hogy tomboljon és ne fogadja el a vereségét . ---- Persze ez csak Budapesten lehetséges hisz csak ott magas az egy négyzetméterre eső gyűlöletszító ballibernyákok száma , sehol máshol az országban ! ---- De mivel a Vona-gárda se erős ott , csak felvonulhatnak esetleg Pestre. Akkor meg mi sem tehetünk egyebet jobboldaliak mint megvédjük a demokratikus választások eredményét . Tehát a vidéki Magyarország (többség ) is felvonul ebben biztosak lehetnek . Kár lenne kiprovokálniuk ezt a lépést bárkinek is . Szóval . Nem Oda Buda !
Mich
2018. március 27. 12:04
"A civil szervezet kéri a Jobbik és a baloldal józan gondolkodású szavazóit: gondolják át, érdemes e pártérdekekért feláldozni mindazt, amit a magyar nép az elmúlt nyolc évben elért..." Maradjanak is civilek, és támogassák az ország- és nemzetépítést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!