Kokárda 2018

2018. március 15. 09:33

Ma március 15-e nem a közös magyar ünnepről szól. És ez nagyon szomorú. Ma a választásról szól – és nem a parlamentiről.

2018. március 15. 09:33
Máté T. Gyula
Mátété

„Nekem otthon azt tanították, hogy el lehet menni »hazulról«. Tanulni, okulni, tudást és tapasztalatot szeretni. De utána haza kell jönni: mert az, aki vagy, csak itthon lehetsz! Ide köt kultúrád, történelmed, sorsod. Ha ott maradsz, más – és főleg a másoké – leszel!

A Gyurcsányok, Szél Bernik, Karácsony Gergők és Vonák holnap elköltöznek, ha »jobb állást és fekvést« kapnak. Őket legfeljebb az aktuális profit köti Magyarországhoz.

Ma március 15-e nem a közös magyar ünnepről szól. És ez nagyon szomorú.

Ma a választásról szól – és nem a parlamentiről. Olyan volt is, lesz is még.

Arról szól, hogy milyen hazát akarunk. Függetlent, vagy olyat, ahol külföldi helytartók uralkodnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2018. március 16. 16:13
Es teged Gyula, mi kot Magyarorszaghoz? Onfelaldozasbol fekszel le a narancsnak? Szokott meg fajni, vagy mar hozza szoktal?
noMores
2018. március 15. 22:58
Gyulus, aprilis 8-ig le ne vedd!
Mich
2018. március 15. 17:10
"A Gyurcsányok, Szél Bernik, Karácsony Gergők és Vonák holnap elköltöznek, ha »jobb állást és fekvést« kapnak. Őket legfeljebb az aktuális profit köti Magyarországhoz." Sehonnai bitang emberek.
BőröndÖdön
2018. március 15. 15:53
Miért hergel a Mandi ezzel az idiótával,én nem tudom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!