Embertelen kampány a külhoni magyarok ellen

2018. március 31. 17:19

Nem mindegy Erdélyben és másutt, hogy csupán az ártándi határig ér-e a magyar akarat vagy pedig a mindennapok harcaiban is lehet-e számítani Budapestre

2018. március 31. 17:19
Fábián Tibor
Magyar Idők

„Folyton hadállásban vagyunk, védekezünk, mert hol a jelképeink, hol a magyarnyelv-használat, hol közösségi vezetőink személye miatt ér támadás bennünket. Nem csoda, ha a közösség ereje erodálódik, kihuny a lelkesedés, sokan feladják, míg mások úgy érzik, könnyebb az árral úszni, mint örökös harcban állni.

Ezért nem mindegy Erdélyben és másutt, hogy csupán az ártándi határig ér-e a magyar akarat vagy pedig a mindennapok harcaiban is lehet-e számítani Budapestre. Orbán Viktor azt ismerte fel, hogy a túlélésért folytatott harcban az erejét vesztett, elgyengült és megfogyatkozott külhoni nemzetrészek csak úgy tudnak önmaguk és a közös magyar nemzet hasznára lenni, saját és közös jövőt építeni, ha előbb még külső segítséggel megerősödnek. Ha a megerősödött anyaország gazdasági, politikai védhatalmi szerepet vállal számukra. Ehhez azonban nem egy-két évben és nem is egy-két ciklusban gondolkodó percpolitikusok kellenek, és nem a magyargyűlöletre kampányt építő, habzó szájjal románozó Gyurcsány Ferencek.

Április 8-án a külhoni magyarok is sokat veszíthetnek. Most rajtunk a sor, hogy az elmúlt nyolc évet számbavéve támogassuk Magyarországot, a magyar országot és saját Kárpát-medencei jövőnket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2018. április 01. 20:51
A Fidesz is kampányol a nyugaton dolgozók ellen, hogy NE szavazzanak. Meg is nehezíti nekik a szavazást. Miféle kormány az, amelyik gátolja és nem segíti a szavazást?
rajgy
2018. április 01. 11:23
A Fidesz pedig "Embertelen kampány a BELHONI magyarok ellen" (ha azok az ellenzéknez tartoznak)
makapaka2
2018. április 01. 11:03
Gyurcsány és pártja a legalja nemzetárulókból áll.
Mindjárt
2018. április 01. 06:59
Tisztelt Képviselőtársaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!