Körök a jéghegy körül

2018. február 21. 08:43

A családok kilakoltatásának megtiltása jelképes intézkedés lett volna, kis lépés, amit természetesen nem tett meg a Fidesz.

2018. február 21. 08:43
R. Kiss Kornélia
Magyar Nemzet

„Az LMP, a Párbeszéd és az Együtt képviselői rukkoltak elő azzal a javaslattal, hogy ne lehessen kilakoltatni gyermeket nevelő családokat: legyen kötelességük az önkormányzatoknak, hogy elhelyezzék őket. Statisztikát senki nem vezet arról, hogy a kilakoltatottak között hány gyermekes család van. Lapunknak a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, Schadl György azt mondta: ez sokszor előfordul. Szerinte tíz-húsz családból emelik ki a gyerekeket évente emiatt, ám »a legtöbb esetben barátoknál, rokonoknál vagy albérletben húzzák meg magukat, így nem szakadnak szét a családok«. Szép kilátások, úgy családpolitikai, mint lakhatási szempontból! A családok kilakoltatásának megtiltása jelképes intézkedés lett volna, kis lépés, amit természetesen nem tett meg a Fidesz. Talán nemcsak azért, mert az ellenzéki javaslatok amúgy is az asztalfiókban landolnak, hanem mert nagyon is világos, hogy a néhány ezer kilakoltatás a jéghegy csúcsa, és a jéghegyek körül hajózgatni nem életbiztosítás. Inkább felhúzták a horgonyt, és elvitorláztak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2018. február 21. 17:38
Aztán másnap a teljes lumpenproli réteg leállna a fizetéssel.
zakar zoltán béla
2018. február 21. 11:17
Ogép
bunko_jobbos
2018. február 21. 10:54
" legyen kötelességük az önkormányzatoknak, hogy elhelyezzék őket." A tetves kommunista anyátok picsáját, azt. Üzenet: nem kell semmiért felelősséget vállalni, mert azoknak az adójából, akik dolgoznak majd megsegítünk titeket, csak juttassatok hatalomra minket.
Mich
2018. február 21. 10:42
Náci-mosdató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!