Köszöntjük a tüntető diákokat

2018. február 23. 12:43

A tulajdon emberi méltósága védelmében utcára vonuló diákság valamennyi polgár méltóságát védi.

2018. február 23. 12:43
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Demokratikus Koalíció

Az oktatás legfontosabb nemzeti ügyeink egyike. Magyarország felemelkedésének, felzárkózásának kulcsa az oktatás és a képzés minősége. A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás ezért üdvözli szívből a diákok megmozdulását, amivel nem csak saját, hanem az ország jövőjéért is kiállnak.

Azt a hagymázas oktatáspolitikát, ami a hittant, a mindennapi testnevelés és énekórát állítja az oktatás középpontjába a nyelvtudás és a digitális készségek helyett, ami feltétlen elfogadásra és nem kételkedésre és gondolkodásra nevel, és ami a korszerű képzettséget megalapozó általános műveltséget a felső-középosztály gyermekein kívül mindenkitől megtagadná, teljes joggal utasítják el a tanulók.

Külön öröm, hogy a mai tüntetés nem csak a korábban meghirdetett célokért, hanem az önnön tévedhetetlenségének ábrándjába belefeledkezett kormányzat arroganciája ellen is föllép, ami makacsul elutasítja a párbeszédet, mert a polgárokat nem a politika alanyainak, hanem tárgyának tekinti. A tulajdon emberi méltósága védelmében utcára vonuló diákság valamennyi polgár méltóságát védi.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. február 23. 15:46
Ennek a tornából felmentett kreténnek mi köze az oktatáshoz? Csak várja a migriket inkább, aztán meglátjuk, hogy kimerészkedik-e az utcára!
Mutimi
2018. február 23. 13:47
Ezek minden teknőre felkérezkednek. Akár hívják őket, akár nem.
qwrtzq
2018. február 23. 13:40
"Azt a hagymázas oktatáspolitikát, ami a hittant, a mindennapi testnevelés és énekórát állítja az oktatás középpontjába a nyelvtudás és a digitális készségek helyett" A cél a kultúra nélküli tömegember. Köszi, egyes. Leülhetsz. Hogy fog értéket teremteni, akinek pumped gabó a magas kultúra? Nem kell mellébeszélni szarházik! Mi várható egy DK kormány esetén : - Tandíj Ennyi. Ezt meg nem a diák fizeti, hanem a szűkebb-tágabb családi köre. Ergó pont azokkal baszol ki Petike, akikért te most épp kisírod a szemed.
puszika
2018. február 23. 13:26
Macskajancsi!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!