Külön történet, majd megoldom

2018. február 12. 10:37

Bízom benne, hogy a liberális párt rendelkezni fog olyan forrásokkal, amelyekből a működése és a szervezet fenntartható lesz. Interjú.

2018. február 12. 10:37
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Magyar Nemzet

„Mi lesz önnel? Hiszen eldőlt, hogy nem lesz országgyűlési képviselő.

Az egy külön történet, majd megoldom. Ha a tagság bízik bennem, akkor kész vagyok továbbra is a liberális pártot vezetni, elkötelezett vagyok az ügy mellett. Sok minden a személyemre épült a Liberálisok esetében, és ez nyilván a jövőben sem fog változni. Az más kérdés, hogy nem országgyűlési képviselőként fogok tevékenykedni.

Mivel a pártja formálisan nem indul a választáson, nem is kap majd állami támogatást. Miből fognak gazdálkodni?

Ez ismét kölcsönös megállapodás kérdése a szövetségeseinkkel. Még egy külön történet.

Miből fog élni?

Bízom benne, hogy a liberális párt rendelkezni fog olyan forrásokkal, amelyekből a működése és a szervezet fenntartható lesz.

Van adósságuk?

Lényegében csak az igazságtalan ÁSZ-büntetés, amivel úgy kell kalkulálnunk, hogy ki kell majd fizetni. Komolyan kell vennünk az Állami Számvevőszék gyalázatos fellépését, amely minden ellenzéki pártot sújt, így minket is. Ha vissza kellene fizetnünk, akkor lenne adósságunk. Mi továbbra sem akarjuk befizetni, sőt, ha az itthoni lehetőségeket kimerítettük, nemzetközi fórumhoz is fogunk fordulni.

Soros György éppen az összefogás kapcsán nemrég azt nyilatkozta, hogy az MSZP vezetőit megvette Orbán Viktor, a kisebb pártokban pedig ott vannak a kémei. Ki meri jelenteni, hogy a Liberálisoknál nincsenek?

Nyilvánvalóan nincsenek. Soros Györgyöt nagyra becsülöm, ismerem régről, szerintem történelmi szerepe van a rendszerváltásban. Emiatt nekünk hálásnak kell lennünk, elismerést érdemel, nem pedig azt, hogy méltatlanul ellenséget faragjanak belőle. Ebből persze nem következik az, hogy minden megállapítása igaz lenne. Szerintem nincsenek pontos információi arról, hogy mi zajlik Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avízazúr
2018. február 13. 15:19
Fodor a politikusi múltjából akar megélni, miközben pont az érdemtelen múltja miatt került lapátra. Nyolc éve nem került be a parlamentbe, környezetvédelmi tanácsadásból!!!! élt és elvétve óraadó volt az egyetemen. Az utóbbi négy parlamenti évét Gyurcsánynak köszönheti. Most meg - nélkülözhetetlensége tudatában - tartásdíjról akar tárgyalni a "szövetségeseivel", akik egyértelműen eltolták maguktól. Egyáltalán nem "külön történet" ez. Ez egy szánalmas folyamat.
Harangláb
2018. február 13. 12:31
A killuncs is mindig reménykedik abban, hogy talál valami gazdaállatot...
makapaka2
2018. február 13. 08:52
Ideje lenne elmenni dolgozni Gábor.
avízazúr
2018. február 12. 22:59
Úgy tűnik, Fodor nem érti, hogy pont ő, személy szerint miért lett persona non grata. Egy elkényelmesedett politikai szereplő lett, aki jó ideje - és ebben az interjúban is, - leginkább a saját küldetésességéről beszél. A napokban tett ijesztgető és minden realitást nélkülöző kijelentése, hogy minden választókerületben indítanak jelöltet, nem csak komikus, hanem leleplező is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!