Kedves ellenzéki pártok!

2018. január 28. 10:42

Milliószor hívtam mindenkit közös tárgyalásra. Csütörtökön 10-kor üljünk le tárgyalni, bármilyen helyszínen amit megjelöltök, ott leszek, ígérem.

2018. január 28. 10:42
Németh Eszter
Facebook

„Kedves ellenzéki pártok, de főleg a kormányt váltani akaró többség!

Van egy megoldási javaslatom, hogy lehet nyerni az ellenzék a választásokon még mindig. NEM AZÉRT SZERETNÉM őket segíteni mert megérdemlik. NEM AZÉRT mert azt gondolom, hogy ha ők jönnek, akkor varázsütés szerűen megváltozik bármi. Azt SEM HISZEM, hogy erkölcsös jó emberek akikre fel lehet nézni és őket szeretném vezetőnek. Azt viszont gondolom, hogy bár nagyon kevesen de VANNAK köztük ilyen emberek is. Ami a legfontosabb célom az az, hogy megállítsuk a mostani rendszer ámokfutását.

Tehát a megoldás pofon egyszerű, kiválaszt az ellenzék 40 körzetet ahol tényleg csak 1 jelölt van, ott együtt kampányol azért az egy jelöltért az összes párt. A Jobikkal annyit kell egyeztetni, hogy ezekben a körzetekben ne kampányoljon nem kell visszalépni senki javára. Az ellenzéknek pedig a Jobbik esélyes körzetben nem kell aktivitást mutatni. Viszont a Kutya pártot még az ajánlások gyűjtése előtt le kell állítani, mert pont annyira lehetnek tényezők, hogy elrontsák ezt az egészet. Így megmarad a lehető legnagyobb összegű kampány pénz is.

Milliószor hívtam mindenkit közös tárgyalásra. Mert ehhez csak ennyi kell, mindenki egy helyen ül és tárgyal. Ha Jobbik nem is jön, nem baj. Velük lehet nem deklarált együttműködés is. Csak tudniuk kell melyik a 40 körzet. 

Szóval a Momentum hivatalosan jelezte, hogy ha mindenki jön ők is ott lesznek az egyeztetésen. Hadházy Ákos, Fodor Gábor, Juhász Péter,Gyurcsány Ferenc szintén tett erre egy informális ígéretet. A javaslatom csütörtökön 10-kor üljünk le tárgyalni, bármilyen helyszínen amit megjelöltök, ott leszek, ígérem (természetesen bármilyen más időpontban is). 

Kedves fanyalgó, depis magyar hon lakók vagy megnyomtok egy gombot most a gépeteken és végre gyakorlunk a pártokra társadalmi nyomást(kb. ez a hetünk van erre még), vagy marad minden így. Hogy legyen? Szép napot Mindenkinek!

Eszti”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2018. február 04. 16:12
A kiscsajnak persze nem jött össze a találkozó, de továbbra is odapofátlankodik mindenhova, és amikor nem küldik el a büdös picsába, azt eredménynek tartja. :)))))))))))))))))))) Meg hogy ketten megosztották a bejegyzését! :)))))))))))))))))))))))))))) Ezek tényleg ilyen hülyék?
néhai Ch.Pilot
2018. január 29. 12:20
Nocsak, a végén még az ellenzék egy ORRHOSSZAL nyerhet? Egy régi Aradszky László dalszöveggel felelek erre. Eszter, másokkal kezdel, (Eszter!) Eszter, engem elvesztel. (Eszter!) Eszter, ha neked ez kell, ott az ajtó. Arra menj el! Eszter, ha neked ez kell, én se bánom, kedves Eszter. https://www.youtube.com/watch?v=7wAiWI_uIlI
orion
2018. január 29. 10:00
Az "ezkiez" kérdést sikerült megválaszolni? Nekem az fb oldala alapján se. Liberrálpártos vagy momentumos? De nem kicsit öntelt; hogyaszongya: ő aztán tárgyalásra hívja a kedves ellenzéki pártokat. Van arca, jó nagy.
Nemoda Buda
2018. január 29. 09:20
Egy próbát mindenképpen megér !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!