Lábjegyzet Kunhalmi Ágnes elszólására

2018. január 29. 11:15

Nézzetek tükörbe kedves balliberális hölgyek és urak!

2018. január 29. 11:15
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Polgár Portál

„Visszhangzik mindenfelé, hogy a balliberális, »demokratikus«, »fizessenek a gazdagok«, ellenzéki és a »tudodki«-féle politikusok úgy érzik, hogy az úgynevezett jobboldal egy része kirekeszti őket a nemzet közösségéből. És ez borzasztóan fáj nekik… És ezen hallatlanul, és rendszeresen felháborodnak…. És különben is, aki kirekeszt az fasiszta, náci, rasszista, fideszbérenc, lakájpropagandista és a többi! – vélik már-már rezzenéstelen arccal. (Néha azért elnevetik magukat…)

Mintha nem lépnének át egy igencsak durva és sértő ingerküszöböt ezzel az igaztalan állítással, amely egyébként egyre inkább úgy tűnik, hogy míg az ezredforduló környékén alkalmas volt a politikai haszonszerzésre, mára jócskán haszontalanná vált. Annyit mondogatták igaztalanul, hogy nemcsak a küszöb, hanem a stigma élessége is elmosódott. Kunhalmi Ágnes viszont újított, mert ő olyan. Kibökte, hogy a Fidesz-szavazó egyszerűen nem épelméjű…

Nézzetek tükörbe kedves balliberális hölgyek és urak! Szálljatok magatokba kedves közszereplők, politikusok, művészek, értelmiségiek! Higgyétek el, senki sem rekeszt ki titeket a nemzet közösségéből! Ti teszitek ezt, nap mint nap magatokkal!   Aki kívülre kerül, vagy kiközösítve érzi magát – az gondolkodjon el azon, hogy ennek milyen okai lehetnek. Emlékezzetek először is a kettős állampolgárságról megtartott népszavazásra, a határon túli magyarokhoz való évtizedes viszonyotokra! A riogatásra, a nemtörődömségre! Emlékezzetek az évezred eleji kormányzásotok eredményeire! Gondoljatok az azóta is kibukó mutyikra, a gazdasági bűncselekményekre! A politika és a maffia összefonódására! (Amiről manapság hajlamosok vagytok elfeledkezni, hogy bizony az SZDSZ tele volt korrupciós ügyekkel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lelánczi
2018. január 29. 19:41
Az agymosottakat tényleg nem lehet épelméjűnek tekinteni. Egy normális ember ennyi bebukott hazugság után nem szavaz a Fideszre.
repulok
2018. január 29. 16:45
Csinos az Ágnes, az biztos. A tónus, ahogy beszél, viszont közönséges időnként. A büntetett előélet sem áll jól az életrajzában. Ha egy fokkal empatikusabb lenne a választóival, hamar növelhetné a népszerűségét. Gyanítom, hogy a párton belül is támadják néhányan...
pollip
2018. január 29. 16:33
Nem csodálkozhatunk, ha kommentelő társaink zombiznak, ahyhalottaznak, birkaznak, hiszen szegények ezt látják a "nagyok"-tol.
Edvind Johnsson3.0
2018. január 29. 16:10
Nofene, már bolondok is vagyunk? A jobbágy jobban tetszett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!