Fullba tolni a kretént

2018. január 04. 12:49

Fél óra. Ennyit beszéltek rólam abban a műsorban, ahol Puzsér úgy világít, mint fény az éjszakában.

2018. január 04. 12:49
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Fél óra. Ennyit beszéltek rólam abban a műsorban, ahol Puzsér úgy világít, mint fény az éjszakában. Gyakorlatilag az egyetlen volt, aki érti a Milo-jelenséget és annak különböző implikàcióit. Wahornnak és Konoknak még volt némi fogalma, a többiek, a két Sándorral, Csintalannal és Pörzsével az élen tökéletes illusztrációját adták annak az ősi, állítólag kínai közmondásnak, amelyet Antall József gyakran idézett: »Az ész van a vilàgon a legigazságosabban elosztva. Mindenki azt hiszi, hogy neki van a legtöbb«.

Pörzse különös talány: nem igazán lehet tudni, hogy a morállófaszt lóbáló felháborodottsága az ilyenkor szokásos libbant hiszti, vagy tényleg annyira buta, hogy nem érti sem a trollkodást, sem a Milo-jelenséget, sem a világot. Szerintem az utóbbi.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. január 04. 19:56
Késő pubertás kori lázadás;https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--E-btMqlc--/73CWU86vigy98O8us.jpeg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201801
utolsomagyar
2018. január 04. 18:53
A félóra az erős túlzás.... az egész műsoridő nem több nettó 40 percnél..De értem én hogy nem szereti a kritikát, de hát aki a napra megy.. az ne csodálkozzon
SonGoku nagyfaterja
2018. január 04. 18:39
Ez elég rövidre sikerült jeszy, a legutóbbi óta ezt sikerült csak kikotlani?
brabant89
2018. január 04. 17:26
DJ Jeszy a Mandiner új üdvöskéje, aki Mandiner cikkben írja le, hogy full heteroszexuálisként hagyná, hogy Yiannopoulos letérdeljen előtte, Megadja Gábor pedig a fordított felállást is választaná. Van itt színvonal. Ugyanennek a Mandinernek van pofája a Napi maxima sorozatban ezt a Márai idézetet közölni: "Nem lehetsz elég igényes erkölcsiekben, szellemiekben." Márai forog a sírjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!