Orbán Viktort épp onnan szívatják, ahová a szívét teszi

2018. január 18. 13:06

Hajbókoló mamelukok veszik körül Orbánt.

2018. január 18. 13:06
Haász János
Index

„Itt mutatkozik meg Orbán legnagyobb tévedése és a rendszerének a legnagyobb rákfenéje. Hiába látványosak a kudarcok, ő már képtelen a korrekcióra. Mert ilyen emberileg: annyira hisz az igazában, hogy a kudarcot is sikernek látja. És ilyen a rendszere is: már nincs senki a környezetében, aki ellentmondana neki.

Hajbókoló mamelukok veszik körül Orbánt, akik miatt nem veszi észre, hogy valójában milyen gyenge is a teljesítmény.

Aki kívülről jött, ehhez a rendszerhez az is gyorsan igazodik, pláne, ha korábban a ruandai kispad jelöltjei közé került be, csak ott nem őt választották. De nemcsak a sportban van ez így, lásd: világszínvonalú egészségügy.

Így aztán ő még mindig hiszi, hogy amit csinálnak, az jó, és ami nem is jó, majd ettől fog egyszer csak megjavulni. És ezt nem én mondom, ő maga mondja: »Sokan mondják azt, hogy a magyar futball szar, de a helyzet az, hogy nagyon szépen fejlődik, és előrefelé haladunk, nem igaz, Gyuri?«

Abszolút, miniszterelnök úr, mi?

Hát, nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. január 19. 12:31
Annyira unalmas már ez a süket duma.
catalina9
2018. január 19. 10:22
Haász elvtárs hasbarázik..
nagyapo
2018. január 18. 22:40
"Hiába látványosak a kudarcok, ő már képtelen a korrekcióra. Mert ilyen emberileg: annyira hisz az igazában, hogy a kudarcot is sikernek látja." Fenét képtelen. Az elmúlt években a NER működésének épp az volt az egyik legmeglepőbb tulajdonsága, hogy elengedhetetlennek tűnő témákban is rendkívül rugalmasan tudott korrigálni. Már persze csak, ha muszáj volt.
brekker
2018. január 18. 20:07
Stadionjaink, sportcsarnokaink, uszodáink felépültek. Most már a kevesebb pénz több lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!