A veszélyes LMP

2018. január 26. 07:08

Szélék is felzárkóztak tehát a rezsim számára ijesztő erők közé.

2018. január 26. 07:08
Gazda Albert
MNO

„Az utóbbi hónapokban láthattuk, hogy a Fidesz a Jobbikot tekinti erősnek, mindennél tisztábban mutatta ezt a vonatkozó támadások intenzitása. Most úgy tűnik, az LMP is sorra került, ütnék, ahol érik. Magyarán: Szélék is felzárkóztak tehát a rezsim számára ijesztő erők közé. A zöld-liberális párt akár köszönetet is mondhatna az ingyen és bérmentve indított kampányért. Hiszen ha van gondja az LMP-nek egyedfejlődése aktuális szakaszában, az az országos szervezettség és a kellő ismertség hiányosságaiban érhető tetten. E lyukak befoltozásából vállal most oroszlánrészt a hatalom és a paródiamédia.

Primitív és hamis állításaik ráadásul aligha tántorítanak el bárkit a meglévő hívek közül. Abban viszont igenis segíthetnek, hogy aki elzavarná a rezsimet, de nem biztos benne, hogyan tehetné meg, tudatosítsa: hol ki mellé lesz érdemes odaállnia. Ígéretes konstelláció körvonalazódhat így. Melynek lényege nem valamifajta választási nagykoalíció. Olyan nyilván nem lesz. Szavazói koalíció és taktikai voksolás ellenben nagyon is lehet. Miért ne, ha még Fideszék is ilyen szorgalmasan közreműködnek az összehozásában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. január 26. 16:07
Szélék szerintem nem veszélyesek, csak hallgatni fülsértő a társelnök-asszony rikácsolását.
zakar zoltán béla
2018. január 26. 13:53
likasgarasjelle"MN"
ThunderDan
2018. január 26. 13:48
Ez hülye. (Illetve hát, értem én... eddig Simicska az ún. Jobbikot tolta, most már az LMP is csicskapárt lett.)
quiet
2018. január 26. 09:18
Mazda, nem írod a nemzetbiztonsági kockázatot...miért is? Különben most, h Schiffer nincs a pályán, most már tényleg veszélyesek ... mert a butaság veszélyes. A piacon nem annyira, vagy a ligetben, de a parlamentben annál inkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!