Árnyak birodalma

2018. január 03. 10:02

A nemzeti oldal szeretné a legjobban, ha Brüsszel nem lenne ellenség, ellenben egyáltalán nem akar kormányváltást.

2018. január 03. 10:02
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Az Orbán Viktort támogatók gondolkodásában nem eleve ellenség Brüsszel. Akkor válik azzá, amikor korlátozni akarja a nemzeti önrendelkezést, amikor újabb döntési jogköröket vonna el, és a nemzeti felemelkedés céljait szolgáló forrásoktól fosztaná meg hazánkat büntetésként, amiért merészelünk jobb megoldásokat javasolni Európa problémáira annál, amit a sóhivatal eddig kiizzadt magából. A nemzeti oldal szeretné a legjobban, ha Brüsszel nem lenne ellenség, ellenben egyáltalán nem akar kormányváltást.

Állítólag vannak jobboldali tagjai is az árnyak seregének. Hogy Bod Péter Ákos és Mellár Tamás mit keres közöttük, azt majd nyilván elmesélik egy törpemalac hátát vakargatva. De Vona Gábornak minimum valami mitológiai lényt kell a vizsla és a cicus után kerítenie, ha megfelelő választ akar adni arra a kihívásra, amit a V18 elképesztően kemény csapata jelent.

Elaludni viszont tilos a szappanopera közben. Erre ügyeljen minden hazája sorsáért igazi felelősséget érző, aggódó választópolgár!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Latrina
2018. január 03. 23:18
"...Sir Gajdics, ki bátran elfutott..." :)
xoltan
2018. január 03. 19:53
"A nemzeti oldal szeretné a legjobban, ha Brüsszel nem lenne ellenség" Eltekintve attol, hogy ezek nemzeti oldalkent definialjak magukat. (Milyen nagylelku vagyok ma. Biztos a karacsony utoszele.) Ha azt szeretnetek akkor nem inditotok "haborut" ellenuk. Nem harcoltok, hanem leultok beszelgetni. Van, volt ra lehetoseg. "Az Orbán Viktort támogatók gondolkodásában nem eleve ellenség Brüsszel. Akkor válik azzá," Mikor a fonok azt mondja. Es mikor mondja, ha felo hogy nem hagyjak szabadon lopni.
BőröndÖdön
2018. január 03. 18:43
Ifjugárdistaként is a "nemzeti" oldalon voltál,Ottó ? :)
liberálzöld.
2018. január 03. 18:39
Ki a f@xom az a "Nemzeti oldal"? Nem túl régen még a Jobbik - Fidesz - MIÉP- KNDP konglomeráció hívta így magát. És most?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!