Az önsorsrontás kultúrája

2018. január 08. 14:33

2015-ben az önsorsrontás kultúrája valósult meg Németországban.

2018. január 08. 14:33
Bertha László
888

„Újabb törvényt helyeznek kilátásba Németországban, melynek értelmében kiutasíthatják azokat a külföldieket, akik antiszemiták, valamint megkérdőjelezik Izrael államisághoz fűződő jogát, mivel a CDU és a CSU álláspontja szerint »a zsidó élet korlátlan elfogadása« a »sikeres társadalmi beilleszkedés mércéje« Németországban.

Azt gondolhatná az ember, hogy így végül egyetlen muszlim sem marad Németországban. A helyzet persze nem ilyen egyszerű, hiszen a kiutasítás nem jelent feltétlenül kitoloncolást, melyben az elmúlt egy-két évben egyébként sem jeleskedtek a német hatóságok.

Mind a Beatrix von Stroch példáján keresztül bemutatott cenzúratörvény, mind a zsidógyűlölő muszlimok miatt bevezetendő kiutasítási törvény egyetlen dologra világít rá: mindez megelőzhető lett volna, ha Németország nem tárja ki kapuit.

Ezt hívjuk úgy, hogy önsorsrontás.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2018. január 09. 05:49
Aranyos,amikor nálunk aggódnak a németekért...
rajgy
2018. január 08. 21:53
"......mindez megelőzhető lett volna, ha Németország nem tárja ki kapuit......." ?? Ostobaság. Attól, hogy egy (Merkel féle) nő nem tárja szét a lábait, attól még teherbe eshet. A kapu mellett pedig mindíg van kiskapu, meg palánkbérlet is.
HToma
2018. január 08. 21:10
Ha Németország nem fogadja be a menekülteket, azok vajon még mindig a Keleti pu-nál csöveznének? Vagy mit kezdett volna velük a magyar állam?
luisbathhelena
2018. január 08. 16:37
"melynek értelmében kiutasíthatják azokat a külföldieket, akik antiszemiták, valamint megkérdőjelezik Izrael államisághoz fűződő jogát, " A trükkös Mutti mit talált ki! Hazavágják az összes migrit! Ja, mégse....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!