Rémhírkeltés

2017. december 21. 07:12

Kurucos összefogásra van szükség, hiszen a labancok már ott ólálkodnak mindenütt: civil szervezeteknek álcázva magukat, arra készülnek, hogy afféle migráns-utazási irodaként dolgozzanak.

2017. december 21. 07:12
Vas András
Népszava

„Másfél évtizede ilyentájt, a karácsonyt megelőző napokban mindennap tucatjával dőltek ki a képeslapok a postaládából: csupa jó kívánság az ünnepekre, no és az új esztendőre. Az sms, az e-mail és a közösségi oldalak világában már jóval kevesebb a dolga a postának, levelet már csak hivatalos helyről, illetve szolgáltatóktól vár-kap az ember. Kivéve, ha településvezető, hiszen akkor Szita Károly sorait is olvashatta a napokban: a kaposvári polgármester, egyben a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke egyeztetésre hívja kollégáit. Szerinte a településekre komoly veszélyek leselkednek.

A falu- és városlakók persze Brüsszel és Soros György miatt retteghetnek, hiszen a milliárdossal összejátszva csőstül akarják betelepíteni a migránsokat békés magyar hazánkba. Kurucos összefogásra van szükség, hiszen a labancok már ott ólálkodnak mindenütt: civil szervezeteknek álcázva magukat, zsíros támogatásokkal a bankszámlájukon, arra készülnek, hogy afféle migráns-utazási irodaként dolgozzanak. Ha nem lépnek fel ellenük egységesen, könnyen no go-zónákká változik még az alföldi tanyavilág is...

Bár vélhetően a megóvni szándékozottak jelentős része nem is annyira a menekültektől tart, sokkal inkább attól, hogy levelet kap majd a banktól vagy szolgáltatótól. És jobban aggódik, miből kerül valami a karácsonyi asztalra és a fa alá, rosszabb esetben tud-e elég meleget varázsolni legalább az egyik szobába, s hogyan húzza ki a gyerek a téli szünetet, amíg legközelebb megint háromszor kap enni naponta az iskolában, óvodában. Főleg, ha éppen azokat vegzálják, akitől meleg ételt, ruhát, némi tüzelőt várhatna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2017. december 21. 19:08
Ölég gyenge szösszenet volt...Legalább nácikolna, vagy valami más...
balbako_
2017. december 21. 13:20
Aljas is, buta is, gonosz is ez kell a ballib oldalnak falják, mint kecske a zsenge borsót.
quiet
2017. december 21. 12:08
Hazugsággal tele a padlás....
puszika
2017. december 21. 12:01
Bandika! Tán nem rendezted a devizahiteled? Akkor rákúrtál.Levelet kapsz a bankodtól!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!