Miért érdemes megnyerni a következő választást?

2017. december 18. 18:30

A demokratikus politikai változásokat be kell fejezni.

2017. december 18. 18:30
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„A magyar jobboldalnak sikerült újrafogalmaznia, újraépítenie magát a 2002-es, katasztrofálisnak tűnő vereség után. A polgári körökkel újra szervezte sorait. Erre a baloldal nem volt képes. Ahelyett, hogy újragondolná magát, most nem a szovjet hadsereget hívja be, hanem a nyugati pénzvilágot. »A tankok helyett jönnek a bankok.« Így akar hatalomba kerülni: idegen, külföldi erőkkel. De ez még egyszer már nem fog sikerülni.

Van tehát miért győzni a jövő évi tavaszi választásokon a jobboldalnak. A munkát be kell fejezni, ami nem sikerült Bethlen Istvánnak és Klebelsberg Kunónak. A demokratikus politikai változásokat be kell fejezni. A csaknem nyolcéves sikeres kormányzásnak köszönhetően van valódi Nemzeti Bankunk, Művészeti Akadémiánk, Nemzeti Közszolgálati Egyetemünk, a nemzet érdekeit szolgáló médiánk és sok minden más. Ezt az építkezést be kell fejeznünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2017. december 19. 16:27
Szokás szerint, ahogy Aristo, Bayer, Stefka megszólal, már repül is rá egy dühös darázsraj( azért nem írok döglegyeket, mert az A, B és St. iránt nem lenne helyes!), most is ez történt! Marhául fájhat ezeknek az idióta , hazaáruló gazfickóknak az igazság! S mennyire fog fájni fél év múlva, remélem kinyiffannak a frusztráltságuktól!
edvind johnsson2.0
2017. december 19. 08:53
A kérdés helyesen így szól: Miért kell megnyerni a következő választást?
SonGoku nagyfaterja
2017. december 19. 00:19
Szerencsére már nem éled meg vén geci!
Pinter68
2017. december 18. 22:39
Ha ezek demokratikus változások, akkor eléggé árulkodnak az öreg munkásőr sajátos demokrácia felfogásáról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!