A felső korlát nélküli, kötelező kvótára nemet kell mondani

2017. december 12. 11:10

Akkor is, ha közben a kormány nem tud leakadni a katatón sorosozásról.

2017. december 12. 11:10
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az állandó, felső korlát nélküli, kötelező – értsd: nemzeti parlamenteket megkerülő – kvóta-mechanizmusra akkor is határozott nemet kell mondani, ha közben a kormány nem tud leakadni a katatón sorosozásról, propagandaeszköznek tekinti a törvényhozást és az egész migrációs válságot arra használja, hogy azzal leplezze az államilag vezényelt rablásokat, az energiafüggőség erősödését és a jóléti rendszer összeomlását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. december 12. 17:28
Hát ja... :-) nehéz dolga van ma annak, aki a kormány mellett még labdába szeretne rúgni. A kvóta ellen kell állást foglalnia, hogy a kormánypárti szavazók felfigyeljenek rá, minden más kérdésben szidnia kell a kormányt, hogy el ne veszítse a külföldi balliberális politikusi és sajtótámogatást. Aki okos éppen ezért egyszerre csak az egyik témában nyilvánít véleményt. Schiffer ostoba. Aki sokat markol - keveset fog.
luisbathhelena
2017. december 12. 17:07
" az energiafüggőség erősödését és a jóléti rendszer összeomlását.”" ad 1. eddig függetlenek voltunk? ha nem, hogy fokozzuk a függést? ad2. eddig jólét volt? mert eddig mást sem hallottam hogy katasztrófa.... Mindig meglep Schiffer...
Megtalálta
2017. december 12. 15:48
"A felső korlát nélküli, kötelező kvótára nemet kell mondani" Így van. És nincs semmi "de", meg "akkor is", meg "ha". Ezt a hatáskört nem engedjük át Brüsszelnek, akármennyire is igyekeznek kisajátítani! Láttuk, mennyire kompetensek az ilyen döntésekben.
balsors
2017. december 12. 14:53
Most már értem, hogy miért mondott le önként Schiffer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!