Selejtező

2017. december 14. 07:11

Ha addig nem puccsolják meg, vagy gondolja ő magától azt, hogy a francnak (ismer csúnyább szavakat is) vállalta el ezt az egészet, Karácsony lesz tehát az, aki a végső ütközetbe viszi a megfogyatkozott sereget.

2017. december 14. 07:11
György Zsombor
Magyar Nemzet

„Száztizennégy nap van hátra »Orbán leváltásáig«, legalábbis ezt állítja honlapján elhelyezett visszaszámlálóján az MSZP. Lendüljünk túl azon az apróságon, hogy az államfő hivatalosan még nem tűzte ki a választás napját, és fogadjuk el, hogy a legvalószínűbb nap e jeles alkalomra valóban 2018. április 8. lesz. Nyitva hagynak egy ennél fontosabb kérdést is a jó öreg szocik, mégpedig azt, hogy ki fogja leváltani Orbán Viktort és kormányát. Erre vonatkozóan nevezett felületén nem ad egyértelmű választ a párt, ám az oldal színösszeállításából és a szövegkörnyezetből arra a következtetésre juthatunk, hogy ezt a nemes feladatot ők tervezik elvégezni. Végül is néhány hónapon át volt már miniszterelnök-jelöltjük, miért is ne mernének nagyot álmodni?

Ám ha nem hallottuk volna, hogy az MSZP ezt a műveletet valójában mégsem egyedül kívánja végrehajtani, találunk néhány címet és fotót, amiből ezt is megtudhatjuk. Utóbbiak közül négyen is szerepel Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, kettőn határozott tekintettel nézi jobb keze végén elhelyezkedő kinyújtott mutatóujját, a másik kettőn pedig másra használja kezeit. Egyikkel (történetesen a jobbal) Molnár Gyula, másikkal (a ballal) Kunhalmi Ágnes pracliját fogja, utóbbi két testrész ráadásul nem is csak úgy leng a két ember között derékmagasságban, hanem elszántságot metakommunikálva annál valamivel magasabbra emelkedve kulcsolódik össze. A kép a szocialisták szombati nagygyűlésén készült, azóta sejthetjük okkal, hogy mégsem Kunhalmi Ágnes, hanem végül maga Karácsony Gergely áll a megtépázott régi-új baloldal egy részének az élére. Ha addig nem puccsolják meg, vagy gondolja ő magától azt, hogy a francnak (ismer csúnyább szavakat is) vállalta el ezt az egészet, és fordít hátat a politikának, ő lesz tehát az, aki a végső ütközetbe viszi a megfogyatkozott sereget.

És talán ez a harc lesz a végső.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendelin
2017. december 14. 14:05
"Arra a kérdésre, mennyiben tartja kudarcnak, hogy Gyurcsány és Fodor is ott van az egyébként megújulást, korszakváltást hirdető Együtt-PM-mel közös listán, Karácsony annyit mondott: „nem tagadom, néhány Unicumot meg kellett innom ma, hogy elviseljem a helyzetet, nem szeretem, hogy így alakult, de ez van”. Innen idéztem: http://hvg.hu/itthon/20140114_ellenzek_osszefogas_PM_Gyurcsany?ver=2&utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.hu%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dweb%26cd%3D1%26ved%3D0ahUKEwiGy-WHyInYAhVIVRoKHUjxCN0QFggnMAA%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fhvg.hu%252Fitthon%252F20140114_ellenzek_osszefogas_PM_Gyurcsany%26usg%3DAOvVaw2wREDLnMtlj5tXDwwMOLjM
néhai Ch.Pilot
2017. december 14. 12:26
Szívesebben láttad volna ott Karácsony helyett Huza-Vonát, igaz, Simicska-csicska? :-)
Mich
2017. december 14. 10:58
Inkább: Selejt-csapat. "Ez a harc lesz a véégső, csaak összefogni háát..!”
makapaka2
2017. december 14. 10:03
Szomorú bohózat, amit ,a tehetségtelen, megélhetési politikus Karácsonnyal véghez visznek. Polgármesternek sem jó, hogy vezetne egy országot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!