Reszkessetek, magyarok!

2017. december 21. 07:21

Amikor a pécsi polgármester néhány napja gusztustalanul nekirontott a baranyai város civiljeinek, az jutott eszembe: nahát, túlkompenzál szegény feje.

2017. december 21. 07:21
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„A mai magyar politika szerénységre neveli az iránta érdeklődőt. Hiába állítjuk gyakran, hogy bennünket már nem lephet meg senki és semmi, napi szinten érkeznek újabb és még újabb meghökkentő fordulatok. Pedig ha alaposabban belegondolunk: ezek többsége nem váratlan, ellenkezőleg, nagyon is illeszkednek a »mindent lehet, mindent szabad, mindent muszáj« típusú fideszista logikákba. Minden fokozható. Egyrészt. Másrészt: semmi sem drága. Ha bármiről úgy sejtjük, fokozhatatlan, egykettőre kiderül újfent: hatalmasat tévedtünk. A józan észnek, az elvi-erkölcsi megfontolásoknak régóta nem osztanak lapot mifelénk. Csak a siker számít, és a siker támogatókban és szavazatokban mérendő.

Amikor a pécsi polgármester néhány napja gusztustalanul nekirontott a baranyai város civiljeinek, az jutott eszembe: nahát, túlkompenzál szegény feje. Érthető, hiszen tudjuk jól, hogy pocsékul menedzseli a várost, milliárdokat bukik el, fenemód elégedetlen vele a szigorú felső vezetés. Megpróbál tehát visszajönni valahogy a politikai semmi torkából. Köztünk szólva: röhejesen naiv voltam. Haladéktalanul felbukkant ugyanis Páva Zsolt nyomában a maga dinamikus lépteivel és fényes szavaival Kósa Lajos, és úgy leápolta a debreceni »sorosistákat«, hogy kő kövön nem maradt. Ezzel sem volt vége, előugrott a székesfehérvári díszletek közül a fékezhetetlen agyvelejű Cser-Palkovics András – komplett csapatával karöltve –, hogy egy halált megvető határozattal ő is megvédje szűkebb pátriáját a betelepítésszervező irodáktól. A habot a migránstortára ebben a körben Szita Károly kaposvári polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetségének fideszes elnöke tette fel, aki sajtótájékoztatóján hazánk összes szóba jöhető településvezetőjét ellenállásra és kitartó harcra biztatta – mármint ezekkel a »bevándorlásszervezőkkel« szemben.

Hogy Szita Károly és harcostársai honnan vették, hogy a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által finanszírozott vidéki civil szervezetek célja-feladata hazánk elárasztása lenne arabusokkal és négerekkel? Egyrészt az ujjából szopta – ahogy azt a kampány eddigi fejezetei során is megszoktuk. Másrészt ez nem számít. Mint a Magyar Nemzet vonatkozó kérdéseire (nem) válaszolta: jobb félni, mint megijedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. december 22. 18:10
Milyen civilek? Milyen magyarok? ez hülye....
2017. december 22. 05:55
Teljesen mindegy mit gondol Gazda Berci. a civilek partizánoknak tekintendők, igy törvényen kívül állnak .Ezért likvidálandók.Barci ,hamarosan az MN finis.
quiet
2017. december 21. 12:06
Mazda, csak mondom, ez már átlépi az értékelhető épelméjűség határát. Elkezdtelek Kapelner-ben mérni.
puszika
2017. december 21. 11:59
Már pedig MEGVÉDIK a városaikat!! Ellentétben veletek,akik árulják!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!