Miniszterelnök úr, hamarosan el kell számolnia!

2017. december 31. 09:46

Nyolc év kormányzás után az Ön eredménye, hogy az Eurostat adatai szerint minden harmadik magyar ember súlyos nélkülözésben él.

2017. december 31. 09:46
Bencsik János
Facebook

„Önben nincs alázat, képtelen a szolgálatra. Az ön számára mi csak alattvalók vagyunk, akiken uralkodni kell és lehet. Önnek kétharmados felhatalmazással történelmi esélye lett volna a magyar emberek bizalmából és segítségével újjáépíteni ezt az országot, ehelyett törvényesítette a lopást, és állami szinten, hideg profizmussal, a legalsó szintekig ellenőrizve valósítja meg mindazt, amire a magyar emberek 2010-ben azt mondták: ebből elég volt! Nyolc év kormányzás után az Ön eredménye, hogy az Eurostat adatai szerint minden harmadik magyar ember súlyos nélkülözésben él.

De hogy ne csak vissza, hanem előre is tekintsünk: 2018-ban be fog bizonyosodni, hogy az ön királysága pünkösdi királyság. Most még sziklaszilárdnak tűnik, de kártyavárként fog összeomlani, és maga alá fogja temetni mindazokat, akik ennek az aljas rendszernek a kiépítésében és működtetésében részt vettek. Pontosan úgy, ahogy az a történelem során minduntalan előfordul a hatalmi arroganciából és cinizmusból maguk köré falat emelő önkényurak esetében.

Önnek hamarosan el kell számolnia, és el is lesz számoltatva az elmúlt nyolc év összes bűnéért. Az ítéletet a magyar emberek fogják kimondani ön felett, és nem lesz olyan gyors helikopter, amin el tud majd menekülni.

A korszak pedig, amely az ön nevéhez fűződik, a rendszerváltás elsikkasztásának korszakaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, és az ön fényképe fog díszelegni mellette. Nem a fiatal, szovjetek kivonulását követelő lánglelkű forradalmáré, hanem a lelátóról szotyizó pocakos, arrogáns önkényúré, aki népének valódi szabadságot adhatott volna, de inkább egy kényelmes börtönt épített helyette.

És ez fog a legjobban fájni önnek. Hogy a történelemkönyvekben nem Európa megmentőjeként szerepel majd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2018. január 02. 10:09
Akkora a káosz az ellenzéki pártoknál, hogy még abban sem tudnak megegyezni hogy hányan éheznek és hányan élnek a létminimum alatt. A sok milliárdos karácsonyi költekezés, tolongás a boltokban, a szemétbe dobott több tonnányi élelmiszer mintha ellent mondana ennek mérhetetlen éhezésnek, nyomornak, amiről az ellenzékiek regélnek.
Roden@
2018. január 02. 08:25
Jancsika...ne szipogjál...fújd ki szépen a nózid,vedd fel az uzsonnàd és ballagjál haza . /hülyegyerek/
néhai Ch.Pilot
2018. január 01. 14:01
Neked kell elszámolnod Bencsik pubi a hazugságaidról. Jaj, Istenem, amikor a Segglikas (ex-Jobbik) segglik már nem tud mit írni, mert az ország nélkülük, sőt több esetben szándékuk ellenére jött rendbe! Elkezd gyerekesen duzzogni, fenyegetőzni. És nem veszi észre, hogy hülyeséget ír, meg csupa olyat, amit már 2010 óta ezren leírtak előtte. Semmi eredeti, semmi új. Az a fontos, hogy jó hosszú legyen. Infantilis kis pöcs, Bencsik Janika az ő kis facebook fiókjában! Orbán Viktor miniszterelnök úr a XX.-XXI. század fordulójának legnagyobb formátumú államférfija, aki megmentette Magyarországot (és mire bekerül a történelem könyvekbe, már Európa nagyobbik felét is). Terólad, kis bamba, meg egy sor se lesz sehol, nemhogy a történelem könyvekben, de még a polgári peres ügyek jegyzőkönyveiben sem, mert még csak fel sem jelent becsület sértésért, rágalmazásért. Itt ez a szánalmas gyűlölet-kommented lehet, hogy megmarad a Mandiner szerverének biztonsági mentései között. Szerinted szeretni fognak érte? :-)
Pistabá
2018. január 01. 09:48
Mélyszegénység: - nincs autója - nem megy egy hétre üdülni - nincs minden hónapban közös zabálás barátaival - nincs kikapcsolódás (mi az?) - nincs internet Ez nagyon mély lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!