Újmúlt-2000 KFT

2017. november 23. 11:44

Ön fasiszta/nemzeti radikális = Ön már nem is volt az! Megváltozott, mint a német/osztrák nép! Kapjunk együtt új esélyt 0rbán elkergetésére!

2017. november 23. 11:44
Kurtz ezredes
Tutiblog

„Ön fasiszta/nemzeti radikális = Ön már nem is volt az! Megváltozott, mint a német/osztrák nép! Kapjunk együtt új esélyt 0rbán elkergetésére!

  •     Gárdamellény? Ugyan már, csak hidegen fújtak a szelek, továbbá az ország katasztrófavédelmi potenciálját kellett növelni.
  •     Zsidólista a képviselőkről? Ma már mi írnánk fel magunkat!
  •     Vascsukába köpés? Csak kifényesíteni szerette volna, a köcsög FideSS ugyanis hagyta megrozsdásodni!
  •     Karlendítés a Kitörés-teljesítménytúrán tölgyfalombos lovagkeresztben? Csak posztmodern geg, a valódi gyűlöletbeszélők kikarikírozása. Valójában elkeseredett kísérlet volt felhívni a figyelmet 0rbán diktatúrájára!

Most a Budapesti Iskola (egyik legkiválóbb referenciaanyagunk, „nóván váz sot”, tetszik még emlékezni?) válogatott koponyái és nemzetközi elméi relativizálják a régi Önt bármivé!

Új modellünk bocsánatot kér, őszintén megbánta, amilyen nem is volt soha!

Mi lehetne ilyesmire ideálisabb helyszín a belvárosnál? Rendezvényszervezőink ugrásra készen ürítik ki önnek bármelyik romkocsmát, fiatalos találkozóhelyet, de ha értelmiségibb kávéházat szeretne, a Diderot-kuckó, esetleg a Schopenhauer-lak is kiváló választás.

Beléjük tetszőleges faggatók közül választhat. Hetihetes? ATV? Klubrádió? Nap TV? Kérését igény szerint kielégítjük! Az ajtóban pedig a Szabadfogás éppen ráérő szereplője hessegeti el majd a kiváncsi orbanita tévéseket. Nyomtatott formában se szeretni lemaradni a potenciális szavazókról? Erre kínál megoldást írócsomagunk, amelyben Havas Henrik, D. Tóth Kriszta, esetleg Frei Tamás, vagy Vujity Tvrtko lebbenti fel a fátylat viráglocsolási szokásairól, szomszédaival való harmonikus viszonyáról. Különleges lehetőségként Parti Nagy Lajos verseli meg, vagy Péterfi Judit forgatja le ugyanezeket, és együtt véreztetheti majd a rituális áldozati feketekecskét bármelyik egykori politikai ellenfelével Bitó László Szalonjában!

Ne késlekedjen, ne tamáskodjon, hívjon most!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2017. november 24. 09:21
Na, kvíz a témához: 1. "A múlt, hatalmunk alapja" Kitől idézek ??? 2. Ki választotta ezt az idézetet könyve mottójául?? Kíváncsi vagyok, lesz-e megfejtő?
balbako_
2017. november 23. 19:01
Jól mondja és milyen igaz!
Mindjárt
2017. november 23. 17:23
Saját tetves, mocskos, tolvaj, kommunista pártja gyűlésén tüntesse ki az ávós szemetét a disznófejű vajda. Ne a Szabadságharc évfordulóján. Áder János 1956 évfordulója alkalmából előléptette a volt III/II-es operatív tisztet, Tasnádi László rendészeti államtitkárt https://444.hu/2016/10/23/ader-janos-1956-alkalmabol-eloleptette-a-volt-iiiii-es-operativ-tisztet-tasnadi-laszlo-rendeszeti-allamtitkart?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711 --------------------------------- Erre vagytok büszkék, mocskos, tolvaj, kommunista fidesz csürhe?
SilentBob
2017. november 23. 17:03
Forduljon Zázriveczhez!!! Zázrivecz Majd Segít! Zázrivecz Mindent Elintéz! Önnek Szüksége Lenne Valakire, Aki Eljár a Spinoza Klubba? Valakire, Aki Elintézi a Benácult Jobbikot? Valakire, Aki Lázitja a Proletárt? Valakire, Aki Meggyilkolja Az Ön Nagynénjét? Zázrivecz Elintézi! Bűntény Nem Akadály! Bármilyen Megbízása Van (Feltéve, Hogy Halakkal Nem Kell Dolgozni), Forduljon Zázriveczhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!