Rogán helyére senki nem vágyik a Fideszben

2017. november 15. 16:35

Kevés balek van, aki bevállalja a legelutasítottabb politikus örökségét.

2017. november 15. 16:35
Juhász Péter
Facebook

„Kevés balek van, aki bevállja a legelutasítottabb politikus örökségét. Ezért ma, pár hónappal a választások előtt nem lehet tudni hivatalosan, hogy a Fidesz kit indít jelöltnek Rogán helyén.

Egyelőre Böröcz tűnik a legnagyobb baleknak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. november 16. 20:33
Péter nem tűnik a legnagyobb baleknak. Mert az.
Timur Link
2017. november 16. 08:14
Mindig jót derülök, amikor két egyszázalékos párt képviselőjelöltje vív élet-halál harcot a "biztos" parlamenti helyért, amikor még a nagyok ki sem jelölték a saját indulóit, DE már azt vélelmezik, sőt biztosra veszik, hogy közöttük fog eldőlni a küzdelem!
Mich
2017. november 15. 19:11
Imádkozik a Fütyülős Idióta, hogy ne legyen ellenfele az egyéni választáson - így bejusson a Parlamentbe és túlélje a szemétdombra kerülő pártját... De ő is oda kerül...!
noMores
2017. november 15. 18:45
Rogán Antal a kedvencem a kormányban, és ezt sok százezer honfitársammal így gondoljuk, egy értékes, igaz magyar ember, akinél becsületesebb ma talán csak a Miniszterelnök Úr lehet. Aki őt bántja, hazaáruló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!