Túlmozgásos véleménydiplomaták

2017. október 19. 07:34

Ha Kostelancik szeretne igazán részrehajló médiát látni, akkor nem kellett volna eljönnie Magyarországig, hanem elég lett volna bekapcsolnia mondjuk a CNN-híradót.

2017. október 19. 07:34
Ulicza Tamás
Magyar Hírlap

„Ha Kostelancik szeretne igazán részrehajló médiát látni, akkor nem kellett volna eljönnie Magyarországig, hanem elég lett volna leülnie hazájában méretes, süppedős foteljébe, és bekapcsolnia mondjuk a CNN-híradót. Igaz, az most éppen nem kormánypárti, de szeretett volna az lenni, ezért támogatta teljes mellszélességgel Hillary Clinton kampányát, és demokrata politikust ma is szinte csak akkor kritizál, ha különvéleményt fogalmaz meg. Vajon a CNN fenyegeti a sajtószabadságot vagy követi a »szerkesztőségi irányvonalat«? Természetesen nem egészséges az sem, ha egy sajtótermék egyik irányba csak kritikát, a másikba pedig csak dicséretet szór, de talán kicsit hiteltelen Kostelancik szentbeszéde a médiá­ról, miközben az hazájában is több sebből vérzik, és erre pont az ügyvivő által hivatkozott Donald Trump próbálta felhívni a figyelmet. 

Nem mellékes kérdés az sem, hogy vajon Ukrajnának és Máltának jutott jó önmérséklettel megáldott amerikai diplomata, és Magyarország kapja a »túlmozgásos véleménydiplomatákat«, vagy más áll annak hátterében, hogy sem a máltai újságíró halála kapcsán nem ébredt aggály a helyi amerikai diplomáciai képviselet tagjaiban, sem az ukrán oktatási törvény esetében, sőt ez utóbbit (valószínűleg rendesen át sem olvasva) üdvözölték is az Egyesült Államok kijevi nagykövetségén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2017. október 19. 16:38
Mostanában már csak röhögök a CNN-en, annyira elcseszett egy csatornává vált. A választások környékén akármikor odakapcsoltam, folyamatosan Trumppal foglalkoztak, megállás nélkül. A választások után is, szinte nem is volt megállás. Selejt propagandaadóvá vált.
apika2
2017. október 19. 14:09
Azért emlékezzünk már pár bitnyi memóriával arra a közmédiumra, aminek a reggeli főműsor idejét egy Nap-kelte c. műsor töltötte ki... Mert akkor nem emlékszem ilyen mélyenszántó ami kritikákra...
Mich
2017. október 19. 13:37
Azért ez a CIA-t is mozgósító pánik, mert a libsi-bolsi-náci vezetők agyához végül eljutott, hogy míg az ő "országos" lapjaik 5-10-20-30 ezer példányban jelennek meg ( amikor "a legnagyobb lap", a Népszabadság kimúlt, akkor 30 ezer alatt volt...), addig a megyei lapok egyenként 30-50 ezres példányban, és most már ezek többsége nem az ő kezükben van (de pl. "a Kis-Népszabi", a KisAlföd még mindig)...!
Mich
2017. október 19. 13:23
A CIA "húzásai" többnyire nem a "túlmozgásosságról" szólnak, hanem a piszkos amerikai politikáról és a korrupcióról... Jómadár1 kiket is védett (valami étolaj-céget...) és Jómadár2 kiket is véd (a libsi-bolsi-náci médiát...)?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!