Ha a bevándorlást nem irányítjuk

2017. október 05. 09:44

Ha a bevándorlást nem irányítjuk, kultúránk, civilizációnk és végül népünk karakterének olyan változásához járulunk hozzá, amelyet egyáltalán nem szeretnénk.

2017. október 05. 09:44
Thilo Sarrazin
Németország megszünteti magát

Napi Maxima – Szalai Zoltán rovata

 

„Ha a bevándorlást nem irányítjuk, kultúránk, civilizációnk és végül népünk karakterének olyan változásához járulunk hozzá, amelyet egyáltalán nem szeretnénk. Csak néhány generáció kell hozzá, hogy kisebbséggé váljuk a saját országunkban. Ez nem csak Németország, hanem Európa összes népének a problémája.”

Thilo Sarrazin: Németország megszünteti magát (2010)

 

Thilo Sarrazin (1945) közgazdász, a német jegybank és a német állami vasúttársaság igazgatóságának egykori tagja. Berlin korábbi szociáldemokrata pénzügyi szenátora. „Németország megszünteti magát” című könyve a valaha legnagyobb példányszámban eladott német szakkönyv, amelyben először írja le kendőzetlen őszinteséggel a bevándorlás által okozott problémákat. Véleménye szerint Németország abban a formában, amelyben ismerjük, megszűnik létezni, ha nem változtat sürgősen migrációs és integrációs politikáján.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2017. október 05. 17:53
És még mindig nincsenek a férgek felelősségre vonva! Ehelyett ott haboznak az EU-ban, az EB vezetőségében, Merkelhitler vezetőjük támogatásával. Ezek a szarháziak akarnak más országok felett pálcát törni, akik tönkretették Európát, Európa békéjét, ártatlan emberek halála szárad a lelkükön! Ez a legnagyobb baj!
annamanna
2017. október 05. 14:20
Nadehát pont irányítva van. Például vegyük Koszovót, ami önálló államként gyakorlatilag életképtelen, és koszovóiak tömkelege lépett be illegális bevándorlóként az Unióba, na hol? Hát nálunk, természetesen, ami ellen a magyar határvédelem az égvilágon semmit sem tett, lazán elnézték, ahogy a koszovóiak tömött sorokban átmasíroznak a határon: https://www.youtube.com/watch?v=kT2xMJRh2g4 "Százával jönnek át úgy a határsértők, hogy senki sem foglalkozik velük". "Akár egy tankot is magukkal hozhatnának nyugodt szívvel" "Ötven méterre a határállomás mellett jönnek" "Ez abszolút hihetetlen" "A schengeni határ tárva-nyitva" "Évek óta súlyos a helyzet, eddig mégsem foglalkozott vele senki" "Jelentős részben Koszovóból" "Jeleztem a hatóságoknak, hogy probléma van, de nem láttunk változást, sőt ellenkezőleg: ahogy nőtt az illegális határsértők száma, úgy csökkent a rendőrök száma." "A határ túloldalán élők ugyanerre panaszkodnak." "Tízezrével özönlenek a koszovói albánok az Unióba. Az elmúlt hetekig senki nem törődött velük. Ahogy bejöttek Magyarországra a szerb határon, úgy ki is mehettek Ausztria felé." "természetesen jobb életet szeretnék. Egy kis munkát. És soha többé nem akarok visszamenni Koszovóba. Mit tudnék Koszovóban csinálni? Egy sátorban alszom három éve." https://www.youtube.com/watch?v=l8UpAiTQluo
atila68
2017. október 05. 14:02
Idézném egy ismerősöm aki éppen Párizst "ment látni"; "Bazmeg, az utcán, a metróban egyedül én vagyok fehér." 2017.10.01.
yanoo
2017. október 05. 13:24
Már az Iván Csonkinba is megmondta a párttitkár:- ELvtársak. A sponteanitást irányítani kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!