A kemény munkában hiszek

2017. október 30. 15:23

Nem garantálhatom a sikert, de azt igen, hogy keményen fogunk dolgozni.

2017. október 30. 15:23
Georges Leekens
NSO

„Nem garantálhatom a sikert, de azt igen, hogy keményen fogunk dolgozni. Mindent meg fogunk tenni az Európa-bajnokságra való kijutásért, nagyon várjuk az eredményeket. Elegünk van abból, hogy mindig csak a múltról esik szó. Szeretnénk, ha a jelen és a jövő kerülne előtérbe. Nem hiszek a szerencsében, én a kemény munkában hiszek. Konzultálni fogok a válogatottat novemberben átmenetileg irányító Szélesi Zoltánnal, sokat tanulhatunk azokból a meccsekből. Biztos vagyok benne, hogy Bernd Storck nagyon jó munkát végzett. Most előre kell tekintenünk. Meg kell ismernem Önöket, az országukat, a klubokat, a magyar labdarúgást. Nem akarok harcolni a klubokkal, együtt akarok működni velük. Sőt, azokkal is, amelyekben magyar futballisták játszanak külföldön. (...)

Ne gondolják, hogy az elnök úr csak a szép szemüvegemért választott engem. Tudom, hogy ez egy nehéz feladat. Mindenkire szükségünk van, így önökre, a sajtó képviselőire is. Egy csapat vagyunk, együtt dolgozunk a magyar labdarúgásért. Szeretnénk sikeresek lenni a Nemzetek Ligájában, ehhez együtt kell működnünk.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. október 31. 09:31
Jó, jó... Van már kapitány, de kérdem én : ki fog focizni ? Ez a rokkant nyugdíjas, zselés, túlfizetett játékos állomány? Na ne .......rossz rájuk nézni.
szalard
2017. október 31. 09:21
Trappatoni, Morten Olsen, is szívesen jött volna a magyar válogatott kispadjára. Ezek ismert, és nagy sikereket elért nevek. Ki ez a Leekens? Semmilyen figyelemreméltó sikere nincs az afrikai csapatok vezetésén kívül. Akkor inkább választották volna Youtube Jollyt (mert ugyebár ő is bejelentkezett), ő biztos sokkal kevesebbért is elvállalta volna, és legalább annyi sikert elérne, mint ez a Leekens.
lynx
2017. október 31. 06:33
No, megint egy munkásember. Hiába minden, a foci már nem játék. Nem játszanak a játékosok, hanem keményen dolgoznak. Sikertelenül. Garantáltan. Nálunk. Persze vannak még játékosok. Nálunk is. Valaki hagyhatná már játszani őket.
yes_we_can
2017. október 30. 21:32
A mester biztosan keményen fog dolgozni. De hogy beletörik a bicskája az ellenérdekelt,nagyképű,önhitt (viszont önbizalomhiányos) túlfizetett botlábúak ellenállásába-na az is biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!