A Momentum nem érti sem a sajtót, sem a szabadságot

2017. szeptember 01. 19:46

A momentumos csapat aktivistáinak a demokrácia és az ehhez tartozó sajtószabadság, pluralizmus, illetve hasonló fogalmak kívül esnek az értelmezési tartományukon.

2017. szeptember 01. 19:46
Vincze Viktor Attila
888

„A Nézőpont Intézet hamis híreket és hírhamisítást kereső és kijavító fact check szolgáltatásának a sajtóbemutatóján megjelentek a Momentum aktivistái, akik nem értik, hogy mi a különbség egy párt és egy médium között. A momentumos csókák egész egyszerűen nem értik, hogy mit jelent a sajtószabadság.

Az önjelölt forradalmár Momentum megnyilatkozásai alapján az emberek egy ideig talán azt gondolhatták, hogy a számos félreérthető és végül mindig agresszivitásba, erőszakba forduló megnyilatkozásuk, akciójuk csak a gyakorlatlanságukból, tájékozatlanságukból vagy fiatalos hevületükből adódott. 

Azonban ma már ez nem kérdés. Egyértelmű, hogy a momentumos csapat aktivistáinak a demokrácia és az ehhez tartozó sajtószabadság, pluralizmus, illetve hasonló fogalmak kívül esnek az értelmezési tartományukon. Egyszerűen nem értik, hogy hogyan működik egy demokrácia. Megasikerként élték meg, hogy 9 darab aktivistájuk trágárságokat kiabálva megpróbálta megzavarni a dzsúdó-vb nyitónapját, mert ott volt éppen Putyin, akit ők nem szeretnek. Az egy pillanat töredékére sem zavarta őket, hogy egy sportrendezvényt megzavarni – olyan indokból, mint az övék – minimum ízléstelenség, de mindenképpen értelmetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. szeptember 03. 12:30
Illetlenség, ízléstelenség? Ezek egyenértékű fogalmak a 888.hu val, G.Fodor, Habony nevével. Mikor illő hangos nemtetszést kifejezni? A kérdés költői, rezsimkutya ugat, a karaván halad...
noMores
2017. szeptember 02. 10:57
Mondja ezt egy kezivezerelt, kozpenzbol eltartott komcsi kormanyseggnyalo lap:)))))
haaszkristof
2017. szeptember 02. 09:43
Mondjuk ha ez az írás nem egy kizárólag állami tápcsatornán kersztül és közpénzből fenntertott uszító szennylap oldalain jelent volna meg, 2-3 pillanatig még komolyan is vettem volna.
Bástyaelvtárs
2017. szeptember 02. 09:15
jó hír ez a cikk. Cikk lófaszt, szóval ez az írás. Ha a 888 foglalkozik a momentummal az azt jelenti, h megrendelés érkezett a fidesz székházból egy kis gyalázásra, karaktergyilkolászásra. Ez előjele annak, h kezdenek tartani tőlük. Különben le se szarnák őket... Ráadásul úgy hazudik a szerző mint a vízfolyás. Nem az, h van a mondanivalójának némi igazságtartalma és abból csúsztat egy picit hanem gyakorlatilag semmi, köszönőviszonyban nincs a valósággal amit firkál ez a seggfej. Semmilyen 9 aktivista nerm zavart meg semmilyen judo VB-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!