A kötcsei lázálmokról

2017. szeptember 04. 15:03

Orbán Viktor azért gyötri a magyarokat Európa hanyatlásáról szóló apokalipszis-vízióival, mert ő és a kormánya elszigetelődött a nyugati szövetségi rendszeren belül.

2017. szeptember 04. 15:03
Szél Bernadett
Facebook

„A kötcsei lázálmokra azt tudom mondani, hogy Orbán Viktor azért gyötri a magyarokat Európa hanyatlásáról szóló apokalipszis-vízióival, mert ő és a kormánya elszigetelődött a nyugati szövetségi rendszeren belül és azért beszél megállás nélkül Európa problémáiról, mert a magyar emberek húsbavágó problémáira, a fokozódó bérválságra, az összeomló egészségügyre és a kivéreztetett oktatásra nincsen megoldása – sőt masszívan felelős ezek kialakulásáért! Márpedig a jövő évi választásokon nekünk elsősorban Magyarország, és nem az Unió vagy a világ problémáit kell megoldani. Mi az LMP-ben a magyar emberek problémáira koncentrálunk, ezekre és Magyarország megújulására kínálunk működő megoldásokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2017. szeptember 05. 09:38
Szerencsétlen, buta kvótaliba!
luisbathhelena
2017. szeptember 04. 21:34
Mint 30 éve eü dolgozó ezt hallom minden ELLENZÉKI politikustól hogy az eü összeomlik. Kormányon rendben van. Pedig a világ leghatékonyabb rendszere.
tothcsaba-XSV
2017. szeptember 04. 20:29
Jobb lenne ha a fakanalat választanád te szerencsétlen mert amennyi hülyeség árad belőled az elképesztő.Ha pedig a soros pénzéért teszed az kifejezetten undorító, ez irányú tevékenységed egy legutolsó utca lányéhoz hasonlítható.
Peter8811
2017. szeptember 04. 20:26
B.B. Buta Berni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!