Az MSZP-t dicséri a Jobbik

2017. szeptember 23. 09:48

A „tanuljunk meg kicsik lenni” szocialista külpolitikáért rajongó Volner csak akkor tűnne különösnek, ha nem lenne előzménye az MSZP csodálatának a Jobbikban.

2017. szeptember 23. 09:48
Szakács Árpád
Magyar Idők

„Olcsó poén lenne Volner leendő külügyminiszter úron élcelődni a Jobbik egy évvel ezelőtti, vagy a korábbi közleményeinek a szembesítésével. Ott van minden az interneten, könnyen megtalálható. A 23 millió román beözönlésével riogató, a »tanuljunk meg kicsik lenni« szocialista külpolitikáért rajongó Volner csak akkor tűnne különösnek, ha nem lenne előzménye az MSZP csodálatának a Jobbikban. Volner leendő külügyminiszter úrnak természetesen jogában áll ostobának lenni. De mégiscsak fekete öves teljesítmény az Európai Unió határon túli magyarsággal kapcsolatos érdektelenségét a magyar szuverenitást védő magyar kormány »konfliktusos politikájára« visszavezetni. Ez ugyanolyan alantas hazaárulás, mint bármelyik volt SZDSZ-es politikus nemzetellenes nyilatkozata.

Gyöngyösi Mártont a jobbikos pártportálok ezelőtt négy éve is csak úgy mutatták be, mint leendő külügyminisztert. Több helyen így is jelentek meg a vele készült interjúk (!). 2014 novemberében ezt találta mondani: »Az elmúlt évek tapasztalatai megmutatták, hogy ez egy hamis tévképzet: az unió – bár folyamatosan az emberi és közösségi jogokra hivatkozik – szemrebbenés nélkül megtűri a durván diszkriminatív Benes-dekrétumokat és a szlovák nyelvtörvényt a közösségen belül. A tagjelöltségért folyamodó, tehát még a közösségen kívül található Szerbia vagy Ukrajna esetében sem érvényesíti Brüsszel azokat az elvárásait, amelyek deklarált feltételei a tagságnak. Sokat elárul az unióról, hogy szemet huny a délvidéki magyarverések és az Ukrajnában zajló szisztematikus népirtás, a kárpátaljai magyarok jogainak lábbal tiprása felett.« 

És milyen igaza volt. Vajon mi változott azóta? Csak a gazdi?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. szeptember 25. 11:57
Aggódik a zsemnyin zsipao,az jó jel...
Mindjárt
2017. szeptember 23. 20:02
Ma már elmondhatjuk, hogy a legundorítóbb kommunista csőcselék a felcsúti maffia táborában található. Az igazi kérdés, hogy megmaradtak e fidesz támogatónak a normális emberek miközben az ilyen undorító, genetikai hulladék csürhe bevette a fideszt? Meglehet, hogy ezek ma még bizonytalanok de mire szavazni kell, másra szavaznak.
Mich
2017. szeptember 23. 12:25
"Vajon mi változott azóta? Csak a gazdi?” Az álnácik esetében a Gazdi a minden...
Mirákulóziai Mikmuk
2017. szeptember 23. 12:23
Lengyelországban meg kommunisták gyűjtik a jobbiknak a béruniós aláírásokat. A lengyel kommunisták teljesen azonosultak a pirospulcsis zázrigabika programjával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!