Bokros Lajos zseni

2017. szeptember 01. 14:23

Ahelyett, hogy élcelődnénk, süvegeljük meg inkább Bokros Lajost.

2017. szeptember 01. 14:23
Stumpf András
Válasz.hu

„Meghívta a Nyugdíjasok Országos Szövetsége az összes értelmezhető párt képviselőjét, hogy ígérgessenek nekik. Sokan elmentek és ígérgettek, Gyurcsány, Vona, Fekete-Győr többek között, a legkeményebb szereplés viszont kétségkívül a Modern Magyarország Mozgalmat elnöklő Bokros Lajosé volt. 

Az Index fotóján jól kivehető a modern magyar viselet. A szandál-zokni kombó. Kamerák előtt, bizony.

Ahelyett, hogy élcelődnénk, süvegeljük meg inkább Bokros Lajost. A jó politikus tudja, ki a közönség, s ha már mondandójával nem tud azonosulást kiváltani (a nagybajuszú csomagos ember most is arról beszélt, hogy felelőtlen dolog nyugdíjemelést ígérni), hát akkor a ruházatával éreztesse legalább: egy vagyok közületek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2017. szeptember 02. 23:10
"Az Index fotóján jól kivehető a modern magyar viselet." már te is magyarozol, stumpf?
Akitlosz
2017. szeptember 02. 19:08
Az persze cseppet sems zámít, hogy Bokros mit akar, mit mondott. Nem mintha érdekelne, de a zoknija még annyira sem. Már nem csak az nem számít, hogy mit mond, az is kevésbé, hogy ki mondja. Az lett az igazán fontos, hogy milyen zokniban mondja. A világegyetem megmaradása múlik azon, hogy jövőre ki milyen lábbeliben és zokniban megy el szavazni.
Akitlosz
2017. szeptember 02. 19:04
"Ahelyett, hogy élcelődnénk, süvegeljük meg inkább Bokros Lajost. " Na és honnan szedjünk ehhez süveget? Stumpf vagy valaki aki őt fizeti talán süveggyárat nyitott? Gyanús, hogy csak a süvegipart akarja felfuttatni ezzel a reklámcikkel.
szkeptikus
2017. szeptember 02. 15:00
Én is egy ideig szandál-zokniban jártam, de ennek nagyon prózai oka volt: egyik lábujjamon tyúkszem keletkezett, tyúkszemtapaszt kellett rá tennem, és a zokni a tapaszt védte. Bokros Lajost - vagy bárkit - lehet nem szeretni, de az túlzott önbizalomra vall, ha ránézésre biztosan tudjuk, hogy mit miért csinált. (ezzel együtt, Stumpf András véleményével már sokszor egyetértettem)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!