Lávaszörnyek

2017. szeptember 15. 08:46

Nem értik, hogy csak a párhuzamosok találkoznak, azok is csak a végtelenben, a már most kialakult párhuzamos társadalmak sosem.

2017. szeptember 15. 08:46
Nagy Ottó
Magyar Hírlap

„A józan vagy legalábbis őszinte pillanatokat is felvillantó Jean-Claude Juncker évértékelő beszédét Gianni Pittella, a szociáldemokraták frakcióvezetője, a Magyar Szocialista Párt nagy nemzetközi barátja is kommentálta. Hozzászólása ismét csak oda futott ki, hogy mivel a bevándorlással kapcsolatban az illegális utak lezárása nem elég, az Európai Bizottságnak legyen elég bátorsága legális utakat nyitni. Természetesen a migráció előtt, mert a migráció ott, a brüsszeli fejek jó részében most a mindenség. Azzal kelnek és azzal fekszenek. (...)

És ezt sem értik, hogy csak a párhuzamosok találkoznak, azok is csak a végtelenben, a már most kialakult párhuzamos társadalmak sosem. És ezen az sem változtatna, ha az összes Európába lépő magára venné a kereszt jelét, mert a lelkét nem tudja és – láthattunk erre sajnos elég szomorú bizonyítékot – nem is akarja kicserélni.

Így ugatnak a kutyák, kaffognak a sakálok, így beszélnek a Pittella-félék, nem értve, hogy Európa keleti fele tényleg együtt akar lélegezni a nyugatival, de az nagyon nehezen megy, ha a legdemokratikusabb módon hurkot vetnek a nyakába. Valójában ők a szörnyetegek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. szeptember 15. 10:57
"Szijjártó olyan hangnemet enged meg magának külföldi partnereivel ,mint kondás a disznóival. " Miért? Nem úgy viselkednek, mint a disznók? Végre valaki felvilágosítja őket valódi énjükről.
Pinter68
2017. szeptember 15. 10:55
A hazai közvélemény félelmének fenntartásához muszáj hazudni. A Fidesznek élet-halál kérdése, hogy a muszlim "hordáktól" való irracionális rettegés kitartson a tavaszi választásokig. Ezért a kormányzati propaganda következetesen ellene szegül azoknak a kutatásokkal is alátámasztott tényeknek, amelyek azt mutatják, hogy néhány generáció alatt igenis lényegesen nagyobb arányú lesz az integrálódott bevándorlók aránya, mint azoké akik nem illeszkedtek be.
Bástyaelvtárs
2017. szeptember 15. 10:05
"Természetesen a migráció előtt, mert a migráció ott, a brüsszeli fejek jó részében most a mindenség. Azzal kelnek és azzal fekszenek. (...)" ti is, csak ellenkező előjellel....
Tiszafa
2017. szeptember 15. 09:36
" De demokráciában miért mehet mindenki érdekével szembe egy senki által nem választott szűk csoport?" Azért, mert mégsem mennek mindenki érdekével szembe. Van az a 300 család, akik a világ javainak jelentős többségét bírják, akik a legmodernebb és leghatékonyabb haderőt irányítják, s akiknek a kezében van a modern kor legpusztítóbb fegyvere: a PÉNZ. Na az ő érdeküket szolgálják a jelen folyamatai. S ezeket szolgálják ki az Unió jelenlegi vezetői és csahos kutyái. A demokrácia meg a világ leghatékonyabb eszköze arra, hogy a népeket félrevezessék és arra, hogy "de hát ti választottátok őket" alapon a nép pofáját befogják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!